fbpx

Adj értéket karácsonyra!

Ebben az évben minden kissé rendhagyó, ezért az már teljesen biztosan látszik, hogy a Karácsony is más lesz, mint az előző években. Én személy szerint egyre inkább érzem annak szükségét, hogy igazi értéked adjak másoknak, vagy én olyan ajándékot kérjek, aminek igazán van értelme és tényleg jobbá teszi az életemet.

Ilyen ajándék lehet egy klassz konzultációs utalvány, ha éppen valaki mostanában indítaná saját márkáját. Nincs jobb, mint konkrét tervekkel nekivágni a következő évnek. Főleg most, amikor olyan képlékeny minden, így sokkal tudatosabban kell tervezni, mert talán most nagyobb a tét. Senki nem szeretné pazarolni sem az idejét, sem a pénzét.

Ha szeretnél meglepni valakit egy igazi különleges értékkel, akkor ajánlom figyelmedbe a karácsonyi konzultációs ajándékutalványokat, amiket december 15-ig kedvezményes áron tudsz megrendelni. Az utalványok 2021 februárjától válthatók be!


KARÁCSONYI AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

⭐   Ajándékutalvány: 1 alkalmas célkitűző online beszélgetés 
      (Utalvány megrendelésre egyedi kérésre, névre szólóan!

Ha most építenéd fel az énmárkádat, vagy életmódmárkádat, akkor kezdd a munkát a Brand Brief online munkafüzet kitöltésével, ami segíthet letisztázni a fejedben cikázó gondolatokat, ötleteket és célkitűzéseket. Ha nem szeretnél egyedül elúszni a feladatokban, s szükséged lenne iránymutatásra, akkor jelentkezz be egy 1 órás online konzultációra, mely során lehetőséged van a kidolgozott segédanyagot átbeszélni velem, hogy utána ne vesszen el a befektetett energia. Átbeszéljük a munkafüzetben megfogalmazott válaszaidat és akciótervet készítünk, hogy lásd mi lenne a feladatod.

Mi történik egy ilyen beszélgetésen?

  • Célok, értékek, misszió, vízió és a márka alapjainak megfogalmazása (Brand Brief kidolgozása)
  • Átbeszéljük a munkafüzetben kidolgozott válaszaidat, jegyzeteidet, hogy egyben lásd a terveidet struktúrában
  • Megbeszéljük a következő lépéseket
  • A konzultáció időtartama: 60 perc (online)
  • Ez a lehetőség csak a Brand Brief kitöltésével együtt lehetséges és egyszeri alkalom! Ha tovább dolgoznál, válassz a konzultációs vagy mentoring csomagok közül!
  • Időpont-egyeztetés 2021 januártól, az utalvány pedig februártól váltható be!

    Részletekért és megrendelésért kattints ide >

⭐   Ajándékutalvány: 2 alkalmas online konzultációs csomag

Lepd meg egyik szerettedet egy kreatív ajándékutalvánnyal! Ha most építené fel az énmárkáját, vagy életmódmárkáját és nem szeretne egyedül elúszni a feladatokban, s szükségee lenne iránymutatásra, akkor ez az utalvány lehetőséget bitztosít összegezni, hogy hol tart a leendő márka tulajdonosa. Kitűzzük együtt a célokat és ütemtervet készítünk a következő lépésekhez, hogy megvalósulhasson egy igazi álom.

Megrendelést követően elpostázom díszborítékban a megadott címre az utalványt, hogy még időben a karácsonyfa alá kerülhessen az ajándék!

Részletekért és megrendelésért kattints ide >>

⭐   Ajándékutalvány: 4 alkalmas online konzultációs csomag

Lepd meg egyik szerettedet egy kreatív ajándékutalvánnyal! Ha most építené fel az énmárkáját, vagy életmódmárkáját és nem szeretne egyedül elúszni a feladatokban, s szükségee lenne iránymutatásra, akkor ez az utalvány lehetőséget bitztosít összegezni, hogy hol tart a leendő márka tulajdonosa. Kitűzzük együtt a célokat és ütemtervet készítünk a következő lépésekhez, hogy megvalósulhasson egy igazi álom. A 4 alkalom alatt jobban ki tudjuk fejteni a saját célokat, és le tudjuk rakni együtt a leendő márka alapjait.

Részletekért és megrendelésért kattints ide >>


⭐   Inspiráció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra! életmódkalauz

A könyv szórakoztat, gyönyörködtet, inspirál, de ami a legfőbb: alkotásra serkent, és arra bátorít, hogy minél több élményt szerezzünk. Szerzőtársammal, a nővéremmel saját példáinkon keresztül, rengeteg személyes történetet elmesélve, gyerekkorunk festői balatoni helyszíneitől a főváros környéki erdőkig mesés hazai tájakat bejárva segítünk egy kényelmesebb, önazonosabb életet berendezni. Ha életmódmárkát épít valaki, nagyon hasznos lehet, hogy rátaláljon a márka tulajdonosa önmagára és önazonos életet élhessen.

       Részletekért és megrendelésért kattints ide >>

FONTOS MEGJEGYZÉS: 
Az utalványokra vonatkozó kedvezmények december 23-ig érvényesek, és 2021 februártól válthatók be. Megrendeléskor kérlek kalkuláld bele a postázási időt, ne hagyd az utolsó pillanatra (A december 18-ig beérkezett megrendeléseknél tudom garantálni, hogy időben odaér az utalvány a megadott belföldi címre! Külföldre is vállalok postázást, de az még több idő, számolj vele!). Az ajándékot díszborítékban postázom a megadott szállítási címre!


Ha bármi kérdésed lenne az utalványokkal kapcsolatban, szívesen válaszolok, csak írj egy üzenetet a hello@kollarfranciska.hu email címre!

⁎⁎⁎

Ha szeretnél még több inspirációt kapni a tudatos vállalkozói élethez és egy jól működő életmódmárka felépítéséhez, akkor a Blogomon további értékes és ingyenes cikket találhatsz! Ha tetszett ez a cikk, akkor küldd át ismerőseidnek, akiket szintén érdekelhet!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról és még exkluzívabb írásokról, akkor iratkozz fel a weboldal alján található hírlevélre, s az elsők között fogsz értesülni minderről!

Ha még mindig kíváncsi vagy, akkor pedig …

Kövess a Facebook-on is!
Kövess az Instagram-on is!

⁎⁎⁎

Képek forrása: Unsplash.com

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .