fbpx

Kollár Franciska

Lifestyle & Brand Coach

ÜDVÖZÖLLEK

Szia!

2014 óta dolgozom kreatív tanácsadóként, amely során korán kiderült, hogy nem elég csupán egy látványos megjelenés, vagy egy jó stratégia, az egyénnel magával, belső világával is foglalkoznom kell. Így ami korábban csak privát szinten érdekelt, az ma már a munkám elengedhetetlen része, vagyis az önismeret. Amíg ide eljutottam szerveztem éveken át a Design Hét Budapest programsorozatát, menedzseltem a MITTE Communications és a Style Communications kreatív projektjeit, majd számos szabadúszóval, énmárka tulajdonossal és kisvállalkozással dolgoztam együtt izgalmas projekteken. Szerkesztőként több írásom is megjelent hazai életmód, dizájn- és lakberendezés tematikájú magazinokban, mint például ELLE Dekor, Lakáskultúra, Szép Házak Online, Style.hu. Így az esztétika és a vizuális kommunikáció mindig is jelen volt és lesz is az életemben.

A mentorálásaim alatt gyorsan kirajzolódott, hogy a vállalkozásfejlesztés és márkaépítés mellett az életmódbeli körülmények is éppen olyan fontosak, így a saját fejlődésem érdekében 2019-ben elsajátítottam egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer alapjait, mely a fizikai, lelki és szellemi gyógyulásban segít – a ThetaHealing® alaptanfolyamot és 2020-ban a ThetaHealing® haladó tanfolyamot, illetve egy hivatalos Life Coach képzést, amely segítségével ma már nemcsak a jövőbeni márkastratégiai célok kitűzésében és azok megvalósításában segítek klienseimnek, hanem az ezeket megelőző önfejlesztést érintő fázisokban is, mely során olyan kérdéseket feszegetünk, mint például: Ki vagy? Milyen az egyéni világod? Hogyan szeretnéd elérni a kívánt sikert? Sok életmódmárkát láttam felépülni, így ma már Lifestyle & Brand Coachként könnyedén felismerem, hogy mire van szüksége egy induló és/vagy modern vállalkozónak. Őszintén hiszem, hogy ötletességgel, kitartással és kellő önismerettel bárhova el lehet jutni, ahová csak szeretnénk.

Akik már megtiszteltek bizalmukkal:

 • Franciska számomra rendkívüli szakember! Egyszerre rendelkezik kimeríthetetlen kreativitással, valamint teljes szakmai rálátással minden márkaépítéssel kapcsolatos munkafolyamatra. Kivételes érzéke van ahhoz, hogy a lehető legjobb döntésekre inspiráljon a vállalkozásod felépítése során. Keretet ad a munkának és minden tartalmi elemet maximális minőséggel és alapossággal vezényel végig. Nagyon rugalmas, mindig lehet rá számítani. A legviharosabb időkben is stabil pontot biztosít. A hónapok során vidám és pozitív személyisége is mély nyomot hagyott bennem!

  Molnár-Jilek Viktória – VIKTORIA JILEK bio beauty & health care

 • A közös munka veled fantasztikus volt! Teljes megvilágosodásként ért engem az, hogy olyan emberrel dolgozzak, aki segít rendet tenni a gondolataimban, és úgy kommunikálni a mondanivalómat, hogy az érthető legyen magam és mások számára is. Amiért kimondottan hálás vagyok, hogy olyan személyre találtam benned, aki hasonló értékeket tart fontosnak, így nem kellett magyarázni, mindent értettél egyből; bár sosem találkozunk még, úgy éreztem, hogy egy ismerőssel dolgozom, nem egy idegennel.

  Balázs Beáta – Soul Living interior design

 • Köszönettel és hálával tartozom Franciskának a sok építő jellegű véleményéért, a hasznos és elgondolkodtató hozzászólásáért, a sok gondolattól tele fejemnek az útmutatásért, a kedvességéért, profizmusáért. Izgalmas utazás volt számomra a vele töltött egy hónap, mely egy csodás új korszak kezdetét jelenti az életemben.

  Szilágyi Dóra – Sedona Jewellery

 • Ki ne szeretne olyan emberrel dolgozni, akiben maximálisan megbízhat szakmailag és rábízhatja legféltettebb álmait. Design márkáról lévén szó, nekem fontos volt a közös munka kezdetén, hogy Franciska érti a design nyelvezetét és világát, ami ritka és szerencsés párosítás pr szakmában. Fontos volt az emberi hozzáállása: nyugodt, de határozott attitűdje, szakmai alázata, ami szintén egyedülálló! Franciska munkája által a márkánk kommunikációja szakmaibbá, kiegyensúlyozottabbá vált.

  Óvári Andrea – ANUKA

 • Franciska könnyen elérhető, flexibilis, így bármikor tudtam hozzád fordulni felmerülő kérdéseimmel, problémáimmal. Előre megtervezett út mentén tudok haladni a segítségével, ami gyorsabb építkezést, pontosabb célokat adott nekem, így nem vesztem el saját kuszaságomban. Mindig lazák, sallangoktól mentesek a találkozók és organikusak, ami üdítő. Kreatív, biztonságos teret tud teremteni, ami jól esik a márkaépítéssel küzdő művész lelkeknek.

  Gyurokovics Zita – Mar Galliti skin care & botanicals

 • Amellett, hogy ismeri a hazai viszonyokat és aktuális trendeket, a külföldi piacra is jó rálátása van. Olyan vele együtt dolgozni, mintha egy All inclusive csomagot vásárolna az ember. Nem csak rövid távra tervez/javasol/ajánl, hanem megpróbálja magát a Te helyedbe képzelni és víziót adni a vállalkozásodnak. Ez hatalmas erőt ad az egyedül vállalkozók "öreg halász egyedül a tengeren" érzés megszűnéséhez.

  Kátai Gréta – Kátai Party Design

 • Franciskát akkor kerestem meg, amikor még csak egy ötletem volt, de nem tudtam, hogyan váltsam valóra. Profin akartam csinálni és egy idő után rájöttem, hogy ehhez profi segítségre lesz szükségem.

  Őrfi Eszter – Greenster

Inspiráció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra!

Kollár Borbála és Kollár Franciska nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg benne, de fontos szemléletformáló gondolatokat is, legfőbb céljuk, hogy a saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni a kreativitásukra – ezáltal önmagukra is. A könyv egyszerre gyönyörködtet és inspirál, egyúttal kapaszkodókat kínál mindenki számára, aki szeretne önazonos, stílusos környezetet kialakítani maga körül. A vizuális kommunikáció legalapvetőbb fortélyait segítenek elsajátítani, érthetően, élvezetesen, könnyedén.

Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap forgathat a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent. És rengeteg hasznos ötletet. Vegye kézbe és feledkezzen bele mindenki, aki szeretne rátalálni a saját stílusára, aki szeretné személyesebbé tenni a környezetét, és megélni az alkotás semmihez sem fogható örömét.