Kollár Franciska

Lifestyle Brand Therapist

ÜDVÖZÖLLEK

Szia!

2014 óta dolgozom kreatív tanácsadóként, amely során korán kiderült, hogy nem elég csupán egy látványos megjelenés, vagy egy jó stratégia, az egyénnel magával, belső világával is foglalkoznom kell. Így ami korábban csak privát szinten érdekelt, az ma már a munkám elengedhetetlen része, vagyis az önismeret. Amíg ide eljutottam szerveztem éveken át a Design Hét Budapest programsorozatát, menedzseltem a MITTE Communications és a Style Communications kreatív projektjeit, majd számos szabadúszóval, énmárka tulajdonossal és kisvállalkozással dolgoztam együtt izgalmas projekteken. Szerkesztőként több írásom is megjelent hazai életmód, dizájn- és lakberendezés tematikájú magazinokban, mint például ELLE Dekor, Lakáskultúra, Szép Házak Online, Style.hu. Így az esztétika és a vizuális kommunikáció mindig is jelen volt és lesz is az életemben. A mentorálásaim alatt gyorsan kirajzolódott, hogy a vállalkozásfejlesztés és márkaépítés mellett az életmódbeli körülmények is éppen olyan fontosak, így nemcsak a jövőbeni üzleti célokkal és azok megvalósításával foglalkozunk ügyfeleimmel, hanem a korábbi fázisokkal is, vagyis: Ki vagy? Milyen a világod? Hogyan szeretnéd elérni a kívánt sikert? Sok életmódmárkát láttam felépülni, így ma már könnyedén felismerem, hogy mire van szüksége egy induló vagy kisvállalkozásnak. Ötletességgel, kitartással és nagyon sok szorgalommal bárhova el lehet jutni.

Akik már megtiszteltek a bizalmukkal:

Franciskát akkor kerestem meg, amikor még csak egy ötletem volt, de nem tudtam, hogyan váltsam valóra. Profin akartam csinálni és egy idő után rájöttem, hogy ehhez profi segítségre lesz szükségem.

Őrfi Eszter, Greenster

Amellett, hogy ismeri a hazai viszonyokat és aktuális trendeket, a külföldi piacra is jó rálátása van. Olyan vele együtt dolgozni, mintha egy All inclusive csomagot vásárolna az ember. Nem csak rövid távra tervez/javasol/ajánl, hanem megpróbálja magát a Te helyedbe képzelni és víziót adni a vállalkozásodnak. Ez hatalmas erőt ad az egyedül vállalkozók "öreg halász egyedül a tengeren" érzés megszűnéséhez.

Kátai Gréta – Kátai Party Design

Franciska könnyen elérhető, flexibilis, így bármikor tudtam hozzád fordulni felmerülő kérdéseimmel, problémáimmal. Előre megtervezett út mentén tudok haladni a segítségével, ami gyorsabb építkezést, pontosabb célokat adott nekem, így nem vesztem el saját kuszaságomban. Mindig lazák, sallangoktól mentesek a találkozók és organikusak, ami üdítő. Kreatív, biztonságos teret tud teremteni, ami jól esik a márkaépítéssel küzdő művész lelkeknek.

Gyurokovics Zita – Mar Galliti

Ki ne szeretne olyan emberrel dolgozni, akiben maximálisan megbízhat szakmailag és rábízhatja legféltettebb álmait. Design márkáról lévén szó, nekem fontos volt a közös munka kezdetén, hogy Franciska érti a design nyelvezetét és világát, ami ritka és szerencsés párosítás pr szakmában. Fontos volt az emberi hozzáállása: nyugodt, de határozott attitűdje, szakmai alázata, ami szintén egyedülálló! Franciska munkája által a márkánk kommunikációja szakmaibbá, kiegyensúlyozottabbá vált.

Óvári Andrea – ANUKA

Inspiráció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra!

Kollár Borbála és Kollár Franciska nem csupán kreatív ötleteket osztanak meg benne, de fontos szemléletformáló gondolatokat is, legfőbb céljuk, hogy a saját példáikon keresztül másokat is arra ösztönözzenek, hogy merjenek rátalálni a kreativitásukra – ezáltal önmagukra is. A könyv egyszerre gyönyörködtet és inspirál, egyúttal kapaszkodókat kínál mindenki számára, aki szeretne önazonos, stílusos környezetet kialakítani maga körül. A vizuális kommunikáció legalapvetőbb fortélyait segítenek elsajátítani, érthetően, élvezetesen, könnyedén.

Ez a könyv nem lexikon, sokkal inkább használati tárgy, amelyet nap mint nap forgathat a tulajdonosa, ha egy kis ösztönzésre vágyik. Bámulatos, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd benne – a természet gyönyörű részleteit kint és bent. És rengeteg hasznos ötletet. Vegye kézbe és feledkezzen bele mindenki, aki szeretne rátalálni a saját stílusára, aki szeretné személyesebbé tenni a környezetét, és megélni az alkotás semmihez sem fogható örömét.