fbpx

Brand Coaching

Ha belevágsz az egyik legféltettebb álmod megvalósításába akkor már jó úton jársz, de könnyen lehet, hogy még azok táborába tartozol, akik még nem ilyen magabiztosak, kiegyensúlyozottak és tudatosak az önismeretükben. Ha éppen ebben az állapotban vagy, ne keseredj el, van megoldás. Egészítsd ki, vagy alapozd meg a márkaépítést önfejlesztéssel! Vágj bele, ha fejlődni szeretnél!

ÚTMUTATÁS TUDATOS VÁLLALKOZÓKNAK

A mai világban rengeteg befolyásoló tényező közbeszólhat a terveink megvalósításába. Ilyen lehet például: téves hitrendszerünk, berögzült családi minták, saját blokkjaink, alacsony önbecsülésünk, családi állapotunk, de lehetnek olyan apróbb belső vívódásaink is, mint például a rossz időbeosztás, vagy a munka vs. magánélet egyensúlyának felborulása stb. Ezek közül van, aminek a hátterében a múltban kezdődő elakadás áll, amivel érdemes komolyabban szinten is dolgozni egy segítő foglalkozású szakemberrel (szakpszichológus). A brand coaching bár a múltból merít, mégis a jelenlegi helyzet megoldására fókuszál. Ez a módszer nem helyettesít semmilyen terápiát! 

A BRAND COACHING egy folyamat, mely során a jelenlegi helyzetedet tárjuk fel és a vágyott jövőhöz vezető utat készítjük elő. A legnagyobb segítség, amit itt kaphatsz, az a rálátás önmagadra, támogatás a változás elindításában és a gondolkodásmódod transzformálása, amely átírja a jövőképedet. Én azoknak tudok és szeretnék segíteni, akik valamely jelenlegi problémájukra keresnek megoldást és elszántak, hogy tegyenek is ezért. Ez a program azoknak szól, akik elhivatottak, hogy tudatos, fenntartható életvitelt alakítsanak ki, amiben szerepel egy kreatív ötlet, projekt, márka, vállalkozás megvalósítása. Ez az egyedi módszer kétféleképpen épülhet be a fejlődésedbe >>

ÉLETMÓDMÁRKA ÉPÍTÉS ELŐTT: ha még nem vagy biztos magadban

ÉLETMÓDMÁRKA ÉPÍTÉS MELLETT: ha szeretnéd tudatosabb szintre emelni magad

Mielőtt belevágnánk tisztázzuk, hogy mi is a coaching

Együttműködésre épülő, megoldás -és eredményközpontú, szisztematikus folyamat, amelyben a coach elősegíti a teljesítmény, az életminőség, az önálló tanulás és a személyiség fejlődését. – Dr. Anthony M. Grant

A kiválasztott csomag díja egy összegben előre fizetendő az ingyenes (60 perces) 0. találkozót követően. Ha kérdésed lenne, nyugodtan írd meg a hello@kollarfranciska.hu email címre, szívesen válaszolok, mielőtt nekilátunk a munkának! Jó ha tudod: Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a program nem helyettesít orvosi vagy terápiás kezelést, csak életviteli támogatást, iránymutatást nyújt! Ha orvosi vagy szakpszichológiai támogatásra van szükséged (pl.: depresszió vagy komoly kiégés esetén), akkor más szakemberhez kell fordulnod.

  • Egy online session (= ülés) időtartama: 60 perc
  • A program minimum 1, 3 vagy 6 alkalmas session-ökből áll
  • A helyszín: GoogleMeet (online), – júniustól személyesen is!
  • A program minden esetben egy ingyenes 0. alkalmas online van személyes beszélgetéssel (megismerkedés) kezdődik és csak utána állapodunk meg a folytatásban.
  • A találkozó után tiéd a döntés, hogy tovább jössz-e. Ha igen, garantálom, hogy nagyon izgalmas időszak előtt állsz. Magabiztosabb, céltudatosabb és kiegyensúlyozottabb leszel.
  • Ha ezekkel a témákkal van elakadásod, akkor biztosan hasznos lesz számodra ez a program: karrierváltás | önbizalom | önismeret | stresszoldás | önfelvállalás | megfelelés | változás | kiégés | időgazdálkodás-hatékonyság | munka-magánélet egyensúly | asszertív kommunikáció (= önérvényesítés)
  • Fontos! Csak magánéleti problémákkal nem tudsz hozzám fordulni, csak abban az esetben, ha az szorosan összekapcsolódik a jövőbeni terveid megvalósításával, márkaépítéssel & modern vállalkozói életmód kialakításával
  • A session-ök teljes titoktartással járnak, vagyis biztonságos körülmények között oszthatod meg a gondolataidat.

    ÉRDEKELNEK A CSOMAGAJÁNLATOK >>

Olvasd el mások visszajelzését, akik voltak már Brand Coaching-on:

Közel 10 éve indítottam saját vállalkozást, ami mára már saját márkává vált. A kezdetekkor korábbi tapasztalatokra és a környezetem véleményére hagyatkoztam, ami meghozta a várt fejlődést. Az utóbbi időszakban stagnálást éreztem és idővel beláttam, hogy szakember segítségére, vagyis brand coachra van szükségem, így fordultam Francihoz. Több tényezőre is rávilágított a közös munka és együttgondolkodás, amit korábban nem vettem észre, pedig ott lebegett a szemem előtt. Arra is megtanított, hogy nem kell olyan víziókhoz ragaszkodni, ami már nem a miénk, vagyis “stílusidegen”. Merni kell frissülni, még ha az profilváltással is jár. Még a megújulás kezdeti szakaszában vagyok, de már most vannak olyan visszacsatolások, amik megerősítenek abban, hogy jó irányban halad a márka.

Rövid Zsuzsi

virágdekoratőr és enteriőr stylist

Franci értő figyelemmel volt jelen minden találkozó alkalmával. Pontosan tudta, hogyan vezesse az ülést, mit kérdezzen, hogy előrevivő legyen az együttműködés. Sok felismerést köszönhetek neki, számos olyan dologra világított rá a közös munka során, amit egyedül nem láttam volna meg.

Ludányi Bettina

író

Francival szuper együtt dolgozni! Szeretem, hogy pragmatikus, célirányos, ugyanakkor hagy kibontakozni és a saját utamat követni. Nagyon jókat kérdez, nincs mellébeszélés, és folyamatosan azt érzem, hogy figyel rám, hogy jelen van. Szakmai háttere és tapasztalata mellé külön bónusz, hogy a honlapján és anyagai között körbenézni felemelő, vizuális élmény. Fel fog tölteni! Szeretettel ajánlom!

Pole-Bokor Bea

social media & visibility coach

Kérlek, ezt olvasd el figyelmesen mielőtt bejelentkezel egy ülésre!

Egyéni coaching ülésre nem fogadható, aki (kompetencia határon kívül eső személyek, akikkel csak szakirányú képzettséggel rendelkező szakemberek foglalkozhatnak): pszichiátriai kezelt (most vagy korábban), epilepsziás, tudatmódosító szereket használ (drog, alkohol, erős nyugtatók, antidepresszánsok szedése), bipoláris személyiségzavarú, depressziós, pánikrohamok esetén, vagy bármilyen rohammal járó betegség esetén, túlzott agresszió vagy nagyon labilis lelkiállapot esetén. Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Az általam végzett coaching tevékenység a ‘Mentál-egészségügyi ellátás’ – nem egészségügyi szolgáltatásként (ÖVTJ 869007) tevékenységi körbe tartozik. Az általam használt módszer nem helyettesít orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelést.

HA SZÍVESEN BELEVÁGNÁL EGY ÁTFOGÓBB, KOMPLEX PROGRAMBA, AKKOR NEKED SZÓL EZ A VADONATÚJ LEHETŐSÉG, CSAK FIGYELJ!

❃ ❃ ❃

TUDATOS MÁRKAÉPÍTÉS MESTERKURZUS

Már lehet jelentkezni a Tudatos Márkaépítés Online Mesterkurzusra, ami a vadonatúj brand coaching szolgáltatás komplex, bővített verziója. Igazi lélekmelegítő program, amivel szélesítheted a látókörödet, bővítheted az ismereteidet egyénileg otthonról kényelmesen és kialakíthatsz egy olyan életvitelt, amely egyensúlyban van a vállalkozásoddal is. Ez a lehetőség neked való, ha támogatást keresel egy újfajta élet kialakításához, és szeretnéd úgy létrehozni vagy éppen bővíteni a vállalkozásodat, hogy hűnek érezd önmagadhoz és az új életviteledhez.

Miből áll ez a program?

Az online kurzus 7 héten át tart, mely során hetente 60 perces egyéni online brand coaching session-ök alkalmával dolgozunk együtt a 7 energiaközpont [7 energiakör / csakra = 7 hét] szerint. 

1. Hét / Gyökércsakra
létezés, életösztön, magabiztosság – megismerkedés, vállalkozásod bemutatása

2. Hét / Szakrális csakra
kreativitás, érzések, életörömök, önbecsülés – főbb irányvonalak kitűzése

3. Hét / Napfonat csakra
cselekvés, akarat és ösztönös hajtóerők, teremtés, önbizalom – bízni, tenni és teremteni. De hogyan?

4. Hét / Szívcsakra
szeretet, önzetlenség, kapcsolatok – szívből szolgálni a küldetésedet

5. Hét / Torokcsakra
kommunikáció: szívből beszélni, őszinteség, nyíltság, önkifejezés – érzések kinyilatkoztatása, elakadások

6. Hét / Harmadik szem csakra
látás – mélységes szeretetben élni, tisztán látni az egyéni életutat, megmutatni önmagadat / márkádat

7. Hét / Koronacsakra
megértés, intuíció, rituálék és varázslat – stabilitás kialakítása

❃ ❃ ❃

Ezzel a mesterkurzussal az a legfőbb célom, hogy megismertessem veled, nem csupán materiális eszközökkel és szakmai innovációkkal tudsz fejlődni és növekedni modern vállalkozóként, hanem a lelki fejlődésed útján is.

Ezek az alkalmak egy olyan közös teret biztosítanak, ahol egy támogató és szakmai közegben biztonságosan megoszthatod a véleményedet, tapasztalataidat, akár félelmeidet, elakadásaidat.

Ha kérdésed lenne, mielőtt belevágsz, akkor kattints ide és kérj időpontot egy 30 perces ingyenes online beszélgetéshez! >>