fbpx

Mentoring Programok

Egy ambíciózus, modern vállalkozó esetében elengedhetetlen a kreatív gondolkodás és a stratégiai tervezés. Viszont akkor leszel igazán profi a szakmádban életmódmárka tulajdonosként, ha tudsz és mersz is a megfelelő időben dönteni és változtatni és mindig van B-terved. A mentoráció alatt egyedi módszertannal és kreatív eszközökkel támogatlak haladó szinten szorosabb együttműködés keretében.

MENTŐCSOMAG ÉLETMÓDMÁRKÁKNAK

Ez a szolgáltatás szó szerint abban segít, amiről a címe is árulkodik. Vagyis már meglévő, több éve működő életmódmárkáknak nyújt segítséget az újragondolásban, az átstrukturálásban, a volumen növelésében vagy egy konkrét területen felmerülő aktuális probléma megoldásában. Ez a lehetőség akkor lehet érdekes számodra, ha érzed, hogy valami nincsen rendben a vállalkozásod körül és nem jössz rá magadtól, hogy honnan ered a probléma, vagy már túlmutat rajtad a megoldás, ezért szükséged van külső segítségre. Ez az egyszeri alkalom tömény, de éppen olyan hatékony is. A három órás konzultáció alatt egyszer tartunk egy rövidebb szünetet is, hogy fel tudjál töltődni. A találkozó után küldök egy összegzést is.

Mutatom is, hogy mivel leszel gazdagabb, ha jelentkezel?﹥﹥


 • 180 perces brand coaching session (=alkalom) alatt megvizsgáljuk: hol tartasz jelenleg, meghatározzuk, mire lenne szükséged ahhoz, hogy jobban működj
 • A helyszín: GoogleMeet (online), júniustól személyesen is!
 • Feltárjuk, hogy hol akadtál el a vállalkozásodban. Megkeressük a probléma gyökerét és feltárjuk a jelenlegi helyzetedet, jövőbeni lehetőségeidet a továbbhaladáshoz.
 • Majd kidolgozunk egy egyedileg a márkád jelenlegi helyzetére összpontosított cselekvési tervet, hogy pontosan tudd, min kellene változtatni, s ennek milyen lépései vannak.
 • Ezután az alkalom után egy teljes hétig emailes kapcsolattartással támogatlak, válaszolok a felmerülő kérdésekre, hogy megbizonyosodjak arról, hogy már semmi sem akadályozza a márkád növekedését, fejlődését.
 • Ezzel a hatékony módszerrel akár hónapokig tartó céltalan munkát is megspórolhatsz magadnak, mert azonnal tudni fogod, hogy mi a jó irány számodra, milyen lépések állnak előtted, amivel akár még pénzt is megtakaríthatsz.
 • Kreatív eszközöket és gyakorlati tippeket adok, amelyek segítségével magad is könnyedén boldogulni fogsz később.

A Mentőcsomag Életmódmárkáknak alkalmat a Shop-ban tudod megrendelni. A kiválasztott csomag ára előre fizetendő egy összegben. Kérlek a találkozó előtt írj nekem egy rövid bemutatkozást a hello@kollarfranciska.hu email címre és hogy miben tudlak támogatni! Ha még további kérdésed lenne, azt is írd meg nyugodtan, szívesen válaszolok, mielőtt nekilátunk a munkának!A levelezés bizalmas és titoktartással jár ahogyan az online/személyes találkozó is! Jó ha tudod: ez a lehetőség csupán egy egyszeri alkalom, ezért a konzultáció alatt érdemes jegyzetelni. A felmerülő kérdéseket az utánkövetés alatt még 1 hétig felteheted.


VIP MENTORPROGRAM

Ahhoz, hogy eljuss a valódi énedhez és önazonos márkát építhess, ahhoz végig kell menned egy alkotói folyamaton az ötlet megszületésétől egészen a hosszú távú működés és fennmaradás megtervezéséig. Ez egy izgalmas folyamat, ahol a végcél egy régen dédelgetett álmod megvalósítása. Az alapanyagot Te biztosítod, a többit segítek mögé rakni. Ha ez viszont nincsen meg, akkor nem tudunk együtt dolgozni.

Ha nagy terveid vannak, akkor nem veszíthetsz több időt, pénzt vagy energiát. Bele kell állnod a saját történetedbe.

Legyen szó mások támogatásáról, iránymutatásról, tudásmegosztásról, vagy akár egy komplett birodalom felépítéséről, olyan márkára van szükséged, ami kitűnik a piacon, rezonál a közönséged igényeire és megnyerő a vizuális megjelenése. Ha nem csak egy logóra vágysz, hanem szeretnél tartalmat és minőséget is tenni az életmódmárkád mögé, ami a filozófiádat és a missziódat is tükrözi, akkor magasabb szintre kell kapcsolnod. Ha megszületett benned az elhatározás, hogy végre minden nap azt csináld, ami a szenvedélyed, s ami boldoggá tesz, akkor ez a program lesz a Te választásod! Segítek az ötleted professzionális színvonalú megvalósításában egy intenzív és elmélyült együttműködés keretében, s megmutatom hogyan tudsz pénzt keresni azzal, ami igazán motivál és előbbre visz az életben és hogyan lesz ez érték mások számára is.

Van is egy javaslatom, hogyan fogjál hozzá! Nézd meg, hogy miért éppen erre a lehetőségre van szükséged!﹥﹥


A VIP Mentorprogramokat a Shop-ban tudod megvásárolni, ezt követően pedig az ott található linken tudod lefoglalni magad a találkozók időpontjait. A kiválasztott csomag ára előre fizetendő egy összegben. Mielőtt megvásárolnád a csomagot mindenképpen kérj egy 30 perces ingyenes ismerkedő beszélgetést, s ha utána úgy döntesz, hogy belevágsz, kérlek az első találkozó előtt írj nekem egy rövid bemutatkozást a hello@kollarfranciska.hu email címre és hogy miben tudlak támogatni! Ha még további kérdésed lenne, azt is írd meg nyugodtan, szívesen válaszolok, mielőtt nekilátunk a munkának! Jó ha tudod: a program díja nem tartalmazza a fotózások és forgatások megtervezését és lebonyolítását, valamint a személyes koordinációt, enteriőr stylingot. Plusz díj ellenében lehet mindezeket igénybe venni!


Extra tipp:

Ha szeretnéd profin megtervezni a vizuális kommunikációd stratégiáját, akkor kérj a márkádhoz imázs fotózást, videó készítést egy komplett forgatási nap megszervezésével. Kérj külön árajánlatot művészeti vezetésre és enteriőr stylingra!

Jó ha tudod!
Ez a szolgáltatás csak a VIP mentorcsomagok mellé igényelhető egyedi árajánlat kérése alapján!

Mit tartalmaz a művészeti vezetés?
vizuális koncepcióterv készítése (ez nem az arculatot jelenti) | forgatókönyv megírása | helyszínkeresés | fotós, videós koordinálása a helyszínen | helyszíni jelenlét a fotózáson

Mit tartalmaz az enteriőr styling?
styling koncepció kidolgozása (beállítások, képek stílusa) | kelléklista összeállítása & beszerzése | a fotózás, forgatás helyszínén beállítások ellenőrzése, kellékek komponálása, a modell beállítása és koordinálása közösen a fotóssal, videóssal

 • A mentorprogram hossza lehet: 1, 3 vagy 6 hónap (Ami alatt segítőd, ideiglenes társad és saját mentorod leszek!)
 • Havonta 3×90 perc brand coaching session + intenzív kapcsolattartás a találkozók között.
 • Mielőtt belevágnál, kérj egy 30 perces ingyenes ismerkedő beszélgetést, hogy magabiztosan tudj dönteni!
 • Neked szól ez a program, …
  • Ha nem csupán egy szép logóra vágysz, hanem egységes vizuális megjelenésre, ami hűen tükrözi a személyiségedet, értékrendedet, stílusodat, vagyis a márkád sajátos identitását.
  • Ha szeretnéd látni a “nagy képet” a márkád jövőjéről.
  • Ha szükséged van egy igényes, átlátható weboldalra, ami megfogja a közönségedet, jól eligazodnak rajta a leendő ügyfeleid, vásárlóid és aktívan segíti az üzleti céljaidat.
  • Ha olyan márkára vágysz, aminek az ereiben megkérdőjelezhetetlen szakértelem csörgedezik és ez érződik minden online felületén.
  • Ha szeretnéd tudni, hogy milyen platformokon érdemes jelen lenned, ahol elérheted a célközönségedet is.
  • Ha világosan szeretnéd közölni a külvilággal, hogy miről szól a vállalkozásod, mit tudsz nyújtani nekik.
  • Ha szeretnéd megalapozni a hitelességedet és a helyedet a piacon. Megvizsgáljuk, mi lesz a márkád igazi esszenciája, s hogy mitől fogsz kitűnni a tömegből.
 • Segítek felépíteni lépésről lépésre a márkádat az alapoktól kezdve egészen egy stabil, belátható jövőképig.
 • Letisztítjuk a képet és meghatározzuk a márkád nevét, vizuális koncepcióját, weboldalad felépítését úgy, hogy a márkád maradandó élményt nyújtson a célközönségednek.
 • Határozott elkötelezettje vagyok a minőségi munkának, aminek meg kell adni az idejét, hogy minden szál összeérjen a fejedben. Akkor tudunk színvonalas és fenntartható márkát építeni, ha megadjuk a módját és az idejét minden munkafázisnak, hogy kiforrja magát. Így fogod tudni életben tartani és fejleszteni a márkádat hosszú távon ugyanazon a színvonalon!
 • Éppen ezért ilyen projektből csak néhányat tudok vállalni évente. Nézd meg kikkel dolgoztam már ilyen mélységben!
 • Fontos tudnivaló! A fotózások és forgatások külön művészeti vezetést igényelnek, ami nincsen benne az alapdíjba, ahogyan az enteriőr styling sem, de plusz díjazásért ezt is be tudjuk építeni a programba. (Lásd az Extra tippnél a részleteket!)
 • Ezt tudtad? A 6 hónapos program után lehetőséged lesz csatlakozni az alumni közösségemhez, a Francy VIP Mentor Klubhoz, ami a korábbi klienseim zárt csoportja. A közösség utánkövetés és tanulási célból jött létre! “Mert az igazi munka csak azután következik, hogy kiléptél és megmutattad magad!”