fbpx

Csatlakozz egy új női közösséghez!

Ha már jó ideje úgy érzed, hogy nem mennek úgy a dolgok, ahogyan Te szeretnéd, vagy ahogyan elképzelted, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen változásra lenne szükséged ahhoz, hogy megindulj a fejlődés útján. Nem feltétlenül kell nagy elakadásra gondolni, van úgy hogy egyszerűen nem jönnek ki jól a dolgok, vagy csak mi magunk szabtunk ki olyan magas határokat, amiket nehezen tudunk megugrani.

Nos, itt az ideje, hogy lejjebb tedd azt a bizonyos lécet és empatikus legyél önmagaddal.

Az ilyen „nehezebb” időszakokon bizony nem könnyű magunktól átlendülni, mert nem látunk rá magunkra reálisan. Ilyenkor érdemes egy kisebb, meghatározott időre külső segítséget kérni, – ebben a helyzetben tökéletes választás lehet a brand coaching, – vagy egy olyan támogató és építő közösséget keresni, ahol önmagunkat adhatjuk, új perspektívából nézhetünk magunkra és visszanyerhetjük a régi motivációnkat, vagy éppen újabb lendületet kaphatunk.

Az elmúlt években volt szerencsém számos inspiráló nővel dolgozni régóta dédelgetett álmaikon, akik ki mertek mozdulni a komfortzónájukból. A közös munka során azonban kiderült, hogy sokan túlságosan alulértékelik önmagukat, így alacsony önbecsülésük, téves hitrendszereik, vagy a környező lehúzó energiák miatt sokszor nem jutnak el arra a szintre, ahol megtapasztalhatnák az igazi sikert és boldogságot, amit a mindennapi munkájuk adhatna számukra. Sokan feladják már idő előtt, vagy el sem indulnak, mert nem hisznek magukban, s nincsenek tisztában azzal, hogy tudatos tervezéssel, szemléletváltással és kellő kitartással bizony bármilyen álmuk valóra válhat. De ehhez könnyen lehet, hogy egy 180 fokos fordulatra, vagy komplett életmódváltásra van szükség. Ezért mondom mindig, hogy sosem késő változtatni, ha valami nem működik.

Éppen ebből a felindulásból indítottam útjára a toborzást egy újonnan induló programsorozatra, ami egyben az első önálló női vállalkozói és életmód közösségem is.

A Francy Business & Lifestyle Brunch egy olyan eseménysorozat, ahol vendégelőadóimmal rávilágítunk, hogy mely életterületeket kellene újragondolni és összehangolni, hogy megteremtődjön az az egyensúly az életedben, amiben képes leszel megismerni önmagad és elindulni a saját utadon.

Ebben a támogató női közösségben kísérőkre találhatsz, s átfogó képet kaphatsz arról, hogy mire lenne érdemes helyezni a fókuszodat a következő évben. Ezeken az alkalmakon megkaphatod azt a stabilitást, amire mindig is vágytál ahhoz, hogy biztonságosan alkothass és fejlődhess.

Na de lássuk a konkrét részleteket:

Helyszín: Borarti ÉlményTér (1117 Budapest, Budafoki út 70. – Galvani út sarka, zsákutcában a MÉH telep után)
Dátum: 2021. szeptember 15. – 2022. június 8.
Az események időpontja: 10:00 – 12:00 h (szerdai napok havi egy alkalommal)
Szervező: Kollár Franciska – Lifestyle Brand Therapist

Mit kapsz, ha jelentkezel?

  1. Részvételi lehetőség a 12 alkalmas brunch-sorozatra
  2. Nyomtatott munkafüzet, amiben összegezheted a gondolataidat
  3. Inspiráció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra! életmódkalauz
  4. Inspiráló közösség, jó hangulat, új kapcsolatok
  5. Kérdezési lehetőség a szakértőktől
  6. Ínycsiklandozó, egészséges ételek és frissítők

Az egyes alkalmakra olyan vendégelőadókat hívtam meg, akik specialisták a maguk területén, javarészt nőkkel dolgoznak és megvan a kellő tapasztalatuk, hogy előbbre lendítsenek, bárhol is tartasz most a tudatos életvitel és egy vállalkozás kialakításában. Hiszen csak akkor érhetsz el látványos sikereket, ha összehangolod a privát életedet a munkáddal. Ebben a folyamatban segítjük egymást havi egy alkalommal.

Ha kíváncsi vagy a teljes repertoárra, hogy kik lesznek a vendégelőadók és milyen témákat fogunk velük körbejárni, akkor kattints ide és nézd meg a programleírást, aztán gyere és csatlakozz! >>

Szívből remélem, hogy hamarosan megismerkedhetünk, amire jó alkalom lesz a szeptember 15-én megrendezésre kerülő bemutatkozó launch esemény.

Jelentkezz az ingyenes programra!

Regisztrálni a hello@kollarfranciska.hu email címen tudsz!

Éppen azért indulunk ezzel az eseménnyel, hogy első körben megismerkedj velünk, a helyszínnel, átérezd a hely szellemét, beszélgessünk a témákról és a Te jelenlegi helyzetedről. Ha kétségeid vannak, hogy ez a széria neked való-e, vagy az a típus vagy, aki nehezed dönt és köteleződik el, akkor gyere el és eloszlatjuk minden kételyedet, hogy ennek a szuper csapatnak a tagja lehess és megkapd azt a támogatást, amire most szükséged van.

A teljes programhoz szeptember 15-ig tudsz csatlakozni kedvezményes bérletes formában. Ennek a lehetőségnek a részleteiért nézd meg a leírást!

⁎⁎⁎

Ha szeretnél még több inspirációt kapni a tudatos vállalkozói élethez és egy jól működő életmódmárka felépítéséhez, akkor a Blogomon további értékes és ingyenes cikket találhatsz! Ha tetszett ez a cikk, akkor küldd át ismerőseidnek, akiket szintén érdekelhet!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról és még exkluzívabb írásokról, akkor iratkozz fel a weboldal alján található hírlevélre, s az elsők között fogsz értesülni minderről!

Ha még mindig kíváncsi vagy, akkor pedig …

Kövess a Facebook-on is!
Kövess az Instagram-on is!

⁎⁎⁎

Képek forrása: Kollár Franciska – Lifestyle Brand Therapist, Borarti

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .