fbpx

Hogyan adjak nevet a márkámnak?

A mentorálásaim, tanácsadásaim alkalmával azt látom, hogy a kezdő vállalkozók számára az első és egyik legnehezebb felmerülő kérdés, hogy milyen nevet adjanak a vállalkozásuknak. Nem elég, ha van egy jó ötleted, de el is kell nevezni ugye. De ugyanígy van ez egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésekor is. 

Van, akinek adott a név, de vannak akik nagyon sokat szenvednek ezzel és én nekik szeretném megkönnyíteni ezt a fázist, mert a jövőben sok múlhat rajta. A most induló Francy Akadémián elérhetők lesznek olyan mesterkurzusok, amelyek alatt tanácsokat és útmutatást adok, hogy milyen folyamatot érdemes végiggondolni, hogy eljuss a célig, illetve segítségül kreatív eszközöket adok a kezedbe, amelyekkel olyan lesz, mintha egy csapattal brainstormingolnál a márkádról. Ha induló márkáról van szó, akkor a névadás az első lépés az építkezés folyamatában (Brand Styling Process), ha pedig meglévő márkád elnevezését szeretnéd újragondolni, akkor is nagy segítség lehet számodra a Névadás Mesterkurzus.

hogyan adjak nevet a márkámnak

Névadás Mesterkurzus során rövid fókuszált keretrendszert adok, amely segítségével rávezetlek, hogyan tudod letisztázni magadban és kiválasztani a megfelelő elnevezést vagy címet a vállalkozásodhoz, márkádhoz, termékedhez, projektedhez. Segítek megtalálni azt a nevet, ami egyértelműen kifejezi azt, amit csinálsz, ezáltal egy inspiráló ötletgyűjtési folyamaton keresztül egy komplett választékot hozhatsz létre mesés nevekkel, ami segít abban, hogy összehangolt döntéseket hozz és büszke lehess a márkanevedre, ami az elkövetkező években része lesz az életednek és téged fog szimbolizálni. Egy jól megalapozott név könnyen örökíthető, jó üzleti kapcsolatokat vonzhat be és általa könnyen felismerhető, megbízható lesz a márka, ami megkönnyíti a vásárlók számára a döntést, hogy téged válasszanak. Ha van egy jó ötlet a tarsolyodban, de elakadtál a márka felépítésében és elindításában, akkor mindenképpen hasznos lesz ez az új tudásanyag és a kreatív feladatok, ha van minek nevet találni.

Az online kurzus ra ITT tudsz beiratkozni!

Milyen helyzetekben adhatsz nevet ezzel a módszerrel?

  • Régóta fennálló vállalkozás (re-branding, újrapozícionálás, új termék vagy szolgáltatás)
  • Új márka piaci bevezetése
  • Új termék megjelenése
  • Workshop vagy online kurzus elnevezése
  • Rendezvény elnevezése
  • Pop-up store vagy üzlet nyitása

Ha kíváncsi vagy, hogy a Névadás Mesterkurzus pontosan mit adhat neked és mi a célja, akkor hallgasd meg a bemutatkozó videót a weboldalamon, amelyben elmondom, hogy miért lehet hasznos neked ez a téma. A kurzust bárhonnan kényelmesen elvégezheted, nem kell hozzá semmilyen különösebb előismeret. Minden fogalmat és felmerülő kérdést tisztázni fogunk a kurzus leckéiben, ahol lehetőséged van kérdezni is, ha valami nem világos. A kurzus során segítek az alkotói folyamatban, hogyan találhatsz rá a megfelelő szóra, elnevezésre, amely a márkádat, projektedet, termékedet vagy a szolgáltatásodat fogja képviselni. Az egymásra épülő leckékkel pedig abban támogatlak, hogy tényleg jól pozícionáld a márkádat. 

⁎⁎⁎

Ha szeretnél még több inspirációt kapni a tudatos vállalkozói élethez és egy jól működő életmódmárka felépítéséhez, akkor a Blogomon további értékes és ingyenes cikket találhatsz! Ha tetszett ez a cikk, akkor küldd át ismerőseidnek, akiket szintén érdekelhet!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról és még exkluzívabb írásokról, akkor iratkozz fel a weboldal alján található hírlevélre, s az elsők között fogsz értesülni minderről!

Ha még mindig kíváncsi vagy, akkor pedig …

Kövess a Facebook-on is!
Kövess az Instagram-on is!

⁎⁎⁎

Képek forrása: Unsplash.com

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .