fbpx

Kedvenc színeink

Mindig is különös módon vonzódtam a színekhez. Fiatalabb koromban sokkal harsányabb árnyalatokat hordtam magamon és a lakásomban is sok-sok vibráló és meghatározó motívum jelent meg, mert akkor éppen ezért lelkesedtem. De az évek múlásával ahogyan a gondolataim, érzéseim, úgy ez is szépen letisztult és a helyére került. Kialakult a saját ízlésem, egyéniségem, ami már jóval tudatosabb és visszafogottabb.

Azt nem állítanám, hogy a színek eltűntek körülöttem, de tény, hogy sokkal érzékenyebb vagyok arra, hogy mi kerül a környezetembe. Korábban már bemutattam, hogyan újult meg a konyhám, amiből egyenesen nyílik a kedvenc helyiségem a lakásban,  amit én csak egyszerűen “botanikus kertnek” hívok. Ezúttal egy interjú erejéig a Nők Lapja Enteriőr olvasóinak bepillantást engedtem az otthonom egyik legizgalmasabb részébe, ahol egy nyugtató, zöld árnyalat dominál a térben a növényeimmel. Az interjúban beszélek a “kedvenc színeimről” – illetve pont arról, hogy nekem inkább korszakaim vannak, mintsem favoritjaim, – a legfontosabb személyes tárgyaimról, hétköznapi szokásaimról és hogy mit jelent számomra az igazi otthon.

Íme a végeredmény! A teljes cikk a Nők Lapja Enteriőr 2019 tavaszi lapszámában olvasható!

Új színekkel tavaszra – Dosszié

“A tavasz beköszöntével mindannyian vágyat érzünk, hogy megújítsuk közvetlen környezetünket. Természetesen nincs lehetőségünk minden évben lecserélni a bútorokat, talán nem is kell, a kiegészítőket azonban variálhatjuk. Idén például a sárga árnyalatai hódítanak, és az év hivatalos színe a korall lett. Ha nem vagyunk divatkövetők, egyáltalán nem muszáj ehhez igazodnunk, sok példát adunk Kedvenc színeink című rovatunkban falfestési ötletekre – a piros felülettől a hamvaszöld falig egyaránt vannak szépek.”

•••

Képek forrása: Nők Lapja Enteriőr

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .