fbpx

Mi a Self-Branding?

Az elmúlt időszak sokak életét átszervezte. Van, aki újabb lehetőséget kapott, s van, akinek újra kellett terveznie. Amíg van valakiben kurázsi, ötlet és kellő lendület, addig nincsen baj. A gondok általában ott kezdődnek, amikor kiveszik belőlünk a pozitív hozzáállás és elfogy a motiváció. Márpedig, ha egyedül építed a vállalkozásodat, ez könnyedén előfordulhat még a profikkal is.

Éppen ezért indítottam el a Self-Branding programomat, hogy azokkal is tudjunk érdemben dolgozni, akik most éppen nem tehetik meg, hogy személyesen és nagyobb léptekkel építkezzünk és valósítsuk meg az álmaikat, de mégsem szeretnék annyiban hagyni, amit idáig már felépítettek. Ha már Velem tartottál a Self-Branding Ingyenes Minitréningen, akkor meg is tetted ennek az egyedi programnak az első lépését.

A Self-Branding Ingyenes Minitréningről megtudhatsz többet! Jelentkezz és végezd el a kurust, amivel megteszed az első lépést a Self-Branding programban! [Kattints ide!]

Ha ezek után úgy érzed, hogy ez még csak a felszín volt és szeretnél jobban elmélyülni az egyéni márkaépítésben és a kreatív vállalkozói létben, akkor gyere tovább a Self-Branding Program következő állomására!

Kíváncsi vagy, hogyan tudod magad hónapról hónapra fejleszteni otthonról kényelmesen mindenféle komolyabb anyagi elköteleződés nélkül? Akkor figyelj!

Ez a program olyan ambíciózus életmódmárka tulajdonosoknak szól, akik szívből gondolkodnak, de fejből cselekszenek. A modern vállalkozásoknak számos új helyzettel kell megküzdeniük a mindennapokban, amire nincsenek kőbe vésett szabályok. A legtöbbször gyorsan és ösztönösen kell felelősségteljes és fenntartható döntéseket hozni, ezért arra szeretnélek felkészíteni, hogyan őrizd meg a higgadtságodat, hogyan legyél akkor is önmagad, amikor minden a feje tetejére áll. Ha Velem tartasz hónapról hónapra fejlődni fogsz, kérdezhetsz, ha szinte azonnal, ha elakadtál valamiben, s közben megtanulod saját magad kézben tartani a vállalkozásodat. Itt az idő, hogy magadat is jobban megismerd! Hogyan? Már mondom is.

Itt egy vadonatúj lehetőség számodra!

Mostantól csatlakozhatsz a Francy Mentor Klubhoz, ami a Self-Branding Program következő állomása a minitréning után.

Ezt a közösséget a modern gondolkodású, kreatív életmódmárka építőknek hoztam létre, ahol hétről hétre, hónapról hónapra vagyis lépésenként dolgozhatod ki a stratégiádat a saját tempódban, de mégis szakértői támogatással, kedvező körülmények között.

Mit tartalmaz a klubtagság?

 1. Havonta egy 45 perces egyéni online konzultáció
 2. Hetente egy 60 perces csoportos online workshop – tematikus feladatokkal
  (Helye: Francy Mentor Klub – Facebook Zárt Csoport)
 3. Online segédanyagok, útmutatók minden hónapban otthoni munkához
 4. Kedvezmények a Francy Online Akadémia minden termékére
 5. Csatlakozáskor egyszeri 15 perces bemutatkozás az első konzultáció elején

A tagsági díj: 25.000 Ft / hó

A klubtagság javasolt időtartama: minimum 1 hónap, maximum 6 hónap
(Megjegyzés: Bármikor kiléphetsz, ha úgy érzed már eleget fejlődtél!)

A program 2020. július 1-jétől indul, onnantól folyamatosan lehet csatlakozni! Tarts velünk Te is és válj modern vállalkozóvá!

Készen állsz, hogy abbahagyd a játszadozást és átalakítsd az üzleti terveidet és a vállalkozásodat úgy, hogy az a legjobban működjön számodra és benne a legjobb önmagadat nyújtsd? – Franciska

Ismerd meg a mélyen átalakító és inspiráló Self-Branding Programomat, ahol a legfőbb cél, hogy a kapott instrukciókkal és iránymutatással Te magad is elboldogulj kreatív vállalkozóként a stílusos márkaépítésben és önazonos legyen, amit csinálsz:

Milyen témakörökre épülnek a heti workshopok?

 1. Alapvető szabályok, tudnivalók a stílusos márkaépítésről
 2. Mitől jó és hatásos egy arculat?
 3. Hogyan válassz kreatív szakembert? (grafikus, web designer, stb.)
 4. Vizuális megjelenés – mire figyelj oda!?
 5. Online marketing alapszabályok, mai trendek
 6. Weboldal felépítése, üzenetek megfogalmazása
 7. Kreatív szövegírás – alapismeretek
 8. Hogyan gondolkodj kreatívan és válj modern vállalkozóvá?
 9. Miért fognak téged választani?
 10. Miért fontos az önismeret, ha saját márkát építesz?
 11. Mi lesz a terméked / szolgáltatásod? Mit tudsz nyújtani a közönségednek?
 12. Mitől fogsz kitűnni a tömegből?
 13. Hogyan lehet önazonos a márkád?
 14. Mi a Te szupererőd? Milyen erősségeid vannak?
 15. Hogyan alakítsd ki a napi ritmusodat, szokásaidat?

Ha érdekel ez a lehetőség, akkor küldd el a jelentkezésedet, s válaszlevélben minden részletet megírok és aztán megbeszéljük a csatlakozás menetét! Mivel ez egy kisebb közösség, szeretnék mindenkit jobban megismerni, mielőtt elkezdenénk folyamatosan együtt dolgozni. Ettől lesz igazán személyes és értékes ez a program.

Bízom benne, hogy hamarosan megismerjük egymást!

⁎⁎⁎

Ha szeretnél még több inspirációt kapni a tudatos vállalkozói élethez és egy jól működő életmódmárka felépítéséhez, akkor a Blogomon további értékes és ingyenes cikket találhatsz! Ha tetszett ez a cikk, akkor küldd át ismerőseidnek, akiket szintén érdekelhet!

Ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról és még exkluzívabb írásokról, akkor iratkozz fel a weboldal alján található hírlevélre, s az elsők között fogsz értesülni minderről!

Ha még mindig kíváncsi vagy, akkor pedig …

Kövess a Facebook-on is!
Kövess az Instagram-on is!

⁎⁎⁎

Képek forrása: Unsplash.com

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .