Életmód program

Ahhoz, hogy sikeres és önazonos márkát építhess, szükséges önmagad megismerése. Az ‘Early Bird’ Program 2021 februártól, az Online Életmód Program márciustól lesz elérhető!

Találd meg a nyugalmadat a káoszban

Önfejlesztés modern vállalkozóknak

Jelenleg minden átszerveződik körülöttünk, ami nem feltétlenül baj, de ettől még nehéznek érezhetjük a helyzetünket, vagy abból a kiutat és homályosabban láthatjuk a jövőnket: stabilitásunk, jól megszokott rendszerünk meginoghat és az eddiginél is könnyebben elbizonytalanodhatunk ebben a dimenzióváltásban ami jelenleg zajlik, hogy jó-e az irány, amerre tartunk.

Amikor elkezdtem 2014-ben tanácsadóként dolgozni, egyből felismertem két dolgot: egyrészt hogy nem lehet megúszni a kemény munkát egészséges önismeret nélkül, másrészt pedig, hogy a jól bevált sablonok itt nem fognak működni, mindent az egyénre kell szabni.

Ezért a márkaépítés folyamatában ez lett a legfőbb mottóm:

Találd meg önmagadat a márkádban!

Ma már nem csupán a márkaépítés operatív részével foglalkozom, hanem a lelki oldalával is, vagyis az emberrel magával, aki egy márka mögött áll. Ezért arra bátorítok mindenkit, aki velem dolgozik, hogy álljon meg egy pillanatra, hallgassa meg, hogy mit súg a lelke és hagyja, hogy ösztönösen irányítsa a belsője egy lélekemelő vállalkozás és egy tudatos életvitel megteremtése felé.

Csak tárd ki a szíved és meglátod, hogy csodák fognak történni körülötted.

Készülj fel, hogyha elkezdesz ezen az úton járni, akkor előbb-utóbb megkapod az útmutatást a saját belső békédhez és egy harmónikus élet kialakításához. Nem vagy egyedül, az Univerzum mögötted van, és persze én is, ha szeretnéd. Arra törekszem, hogy segítsek megtalálni a saját utadat és hogy ráérezz minek van energiája az életedben és mit kell elengedned végleg. Ha változtatsz a látásmódon minden változik.

❃ ❃ ❃

Ez a játékos feladat is megerősítést adhat. Válassz egy kártyát a „Francy Életmód & Brand Orákulum Kártyapakliból, és szánj egy kis időt arra, hogy elmélázz a kapott üzeneten! Akár fel is jegyezheted, hogy milyen érzések jönnek fel benned a szó, vagy a gondolat kapcsán.


Ha elkezdek foglalkozni egy márkával, úgy elsőként a mögötte álló tulajdonos személyiségének megismerésével, legbelsőbb világának feltérképezésével kezdem a munkát. A legfontosabb, hogy az adott életmódmárka minden aspektusa egy egységes képet alkosson, s ehhez jön majd a fogyasztók valódi szükséglete. Ezt pedig csakis befelé figyeléssel, kellő önismerettel és tudatossággal érhetjük el. Közel nyolc éve foglalkozom önfejlesztéssel, aminek köszönhetően óriási belső fejlődésen mentem keresztül magánemberként is, de vállalkozónőként is. Egy idő után annyira elkezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy mi az összefüggés egy vállalkozás sikeres felépítése és az egyéni jóllétünk között, hogy akarva akaratlanul elkezdtem kérdezgetni a hozzám érkező klienseket, hogy kik is ők tulajdonképpen, miben áll a szupererejük és mi a valódi álmuk, egyéni célkitűzésük. Sokszor éreztem felületesnek az első beszélgetéseinket, mert nem mindig kaptam kielégítő válaszokat. Ekkor jött egy óriási felismerés, hogy klienseim azért nem tudnak válaszolni alapvető kérdésekre sem, mert egyszerűen nem tudják rá a választ, nem látnak rá önmagukra, saját személyiségükre. Azt vettem észre, hogy az emberek el vannak veszve ebben a rohanó és teljesítményorientált világban, ahol a közösségi média és a környezetünk olyan elvárásokat támaszt velük szemben, aminek sok esetben nem tudnak, vagy nem akarnak megfelelni. Vannak, akiket már az megijeszt, hogy felvegyék a versenyt a többi piaci szereplővel, s alacsony önbecsülésük miatt el sem jutnak odáig, hogy meg merjék mutatni magukat és a tudásukat a külvilágnak. Az Életmód Program éppen ebben segít, hogy a márkaépítés folyamatát megelőző vagy előkészítő lépésként bárki felkészülhessen egy életmódmárka felépítésére a szakmai lépések mellett lelkileg is.


Az önfejlesztés egy már meglévő márka tulajdonosának is elengedhetetlen. Egy mai modern vállalkozónak óriási szüksége van erre a komplex és tudatos látásmódra, ezért elkezdtem mélyebben belevetni magamat az önfejlesztésbe (2020 decemberében sikeres vizsgát tettem egy hivatalos Life Coach képzésen, a tanúsítványomat itt tudod megnézni >>), – ami mára már az életem részévé vált – hogy klienseimnek is tudjak segíteni abban, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz. Saját misszióm, hogy minél több vállalkozónőt felébresszek és motiváljak a fejlődésben, s hogy önazonosak és hitelesek legyenek abban, amit csinálnak.

Március 15-én indul a 21 Napos Online Életmód Kihívás első szériája, amelynek a segítségével otthonról, kényelmesen lehetőséged lesz egy tudatosabb, önazonosabb élet kialakítására. Addig is, ha szeretnél velem együtt gondolkodni a saját márkádról és lépésről lépésre megvalósítani a céljaidat a saját ritmusod szerint, akkor nézd meg a legújabb, ‘Slow’ Márka Mentorprogramot.

❃ ❃ ❃

Ha szívesen olvasnál inspiráló cikkeket, hasznos tanácsokat és gyakorlati tippeket egy tudatosabb életvitel kialakításáról és egy életmódmárka felépítéséről, akkor nézz körül a Francy Blogon!‘EARLY BIRD’ PROGRAM ÉLETMÓDMÁRKA ÉPÍTŐKNEK

Időpontfoglalás már most lehetséges a 0. alkalomra, de a program csak februártól indul!

Ha belevágsz az egyik legféltettebb álmod megvalósításába akkor már jó úton jársz, de könnyen lehet, hogy még azok táborába tartozol, akik még nem ilyen elszántak. A mai világban rengeteg befolyásoló tényező közbeszólhat a terveink megvalósításába. Ilyen lehet például: téves hitrendszerünk, berögzült családi minták, saját blokkjaink, alacsony önbecsülésünk, családi állapotunk, de lehetnek olyan apróbb belső vívódásaink is, mint például a rossz időbeosztás, vagy a munka vs. magánélet egyensúlyának felborulása stb. Ezek közül van, aminek a hátterében a múltban kezdődő elakadás áll, amivel érdemes komolyabban szinten is dolgozni egy segítő foglalkozású szakemberrel, ha úgy érzed, hogy magadtól már nem tudsz előbbre jutni. Ez a módszer nem helyettesít semmilyen terápiát!

Én azoknak tudok és szeretnék segíteni, akik valamely jelenlegi problémájukra keresnek megoldást és elszántak, hogy tegyenek is ezért. Ez a program azoknak szól, akik elhivatottak, hogy felépítsenek egy tudatos, fenntartható jövőképet, amiben szerepel egy kreatív ötlet, projekt, márka, vállalkozás megvalósítása és víziója. A program coaching session-ökből áll, amelyek kétféleképpen épülhetnek be a fejlődésedbe >>

ÉLETMÓDMÁRKA ÉPÍTÉS ELŐTT: ha még nem vagy biztos magadban

ÉLETMÓDMÁRKA ÉPÍTÉS MELLETT: a konzultációs csomagokkal párhuzamosan

Mielőtt belevágnánk tisztázzuk, hogy mi is a coaching

Együttműködésre épülő, megoldás -és eredményközpontú, szisztematikus folyamat, amelyben a coach elősegíti a teljesítmény, az életminőség, az önálló tanulás és a személyiség fejlődését. – Dr. Anthony M. Grant

Az ‘Early Bird’ Program bármelyikére emailben tudsz jelentkezni a hello@kollarfranciska.hu címen. A szolgáltatás díja egy összegben előre fizetendő az ingyenes (60 perces) 0. találkozót követően. A levélben kérlek tüntesd fel a szolgáltatás nevét és egyből add meg a számlázási adataidat is! Ha kérdésed lenne, nyugodtan írd meg, szívesen válaszolok, mielőtt nekilátunk a munkának! Jó ha tudod: ebben a programban nincsen egyszeri alkalmas lehetőség, mert ez a módszer egy folyamaton kísér végig Téged, ami csak akkor vezet sikerhez és fejlődéshez, ha végigmész ezen az úton és a kitűzött célig eljutsz a session-ök alatt. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a program nem helyettesít orvosi vagy terápiás kezelést, csak életviteli támogatást nyújt!

 • Egy online session (= ülés) időtartama: 60 perc
 • Az online program 3, 6 vagy 12 alkalmas session-ből áll
 • A helyszín: GoogleMeet (online)
 • A program minden esetben egy ingyenes 0. alkalmas online beszélgetéssel (megismerkedés) kezdődik és csak utána állapodunk meg a folytatásban, csomagválasztásban.
 • A találkozó után tiéd a döntés, hogy tovább jössz-e. Ha igen, garantálom, hogy nagyon izgalmas időszak előtt állsz. Magabiztosabb, céltudatosabb és kiegyensúlyozottabb leszel.
 • Ha ezekkel a témákkal van elakadásod, akkor biztosan hasznos lesz számodra ez a program: karrierváltás | önbizalom | önismeret | stresszoldás | önfelvállalás | megfelelés | változás | kiégés | időgazdálkodás-hatékonyság | munka-magánélet egyensúly | asszertív kommunikáció (= önérvényesítés) Fontos! Csak magánéleti problémákkal nem tudsz hozzám fordulni, csak abban az esetben, ha az szorosan összekapcsolódik a jövőbeni terveid megvalósításával: márkaépítéssel & modern vállakozói életmód kialakításával
 • A session-ök teljes titoktartással járnak, vagyis biztonságos körülmények között oszthatod meg a gondolataidat.
 • 3 alkalmas csomag: 45.000 Ft (AAM)
 • 6 alkalmas csomag: 90.000 Ft (AAM)
 • 12 alkalmas csomag: 180.000 Ft (AAM)
 • Extra tipp: Ha párhuzamosan szeretnél dolgozni önmagadon és a márkádon, akkor kombináld az ‘Early Bird’ Programot egy konzultációs csomaggal és a két csomag árából -15% kedvezményt adok ezzel is támogatva a fejlődésedet!