fbpx

21 Napos Tudatos Életmód Kihívás Nr.1

12500 Ft (AAM)

Ez egy gyakorlatias módszer, amely lépésről lépésre megmutatja hogyan kösd össze a márkaépítést az önfejlesztéssel és hogyan találj rá önmagadra ezáltal a saját életmódmárkádban, ami később sikerre viszi az üzletedet. Egy 21. századi modern vállalkozónak mélyebbre kell ásnia a saját személyiségében ahhoz, hogy értéket teremtsen, inspiráljon másokat és sikereket érjen el. Viszont ép szellem-lélek-test nélkül ez nem igazán megvalósítható.

Leírás

A kezdeti években, amikor elkezdtem tanácsadóként dolgozni, munkám során csak a márkaépítés szakmai oldalával foglalkoztam a hozzám fordulókkal. De egyre inkább kezdtem rájönni, hogy az ember maga is fontos egy márka mögött, vagyis kellő önismeret nélkül nem fog megérkezni a várt sikerHa érdekel én honnan indultam és milyen utat jártam be, akkor kattints ide és olvasd el! >>

Találd meg önmagadat a márkádban!

Ma már egyértelműen kirajzolódik a piacon, hogy egy 21. századi modern vállalkozónak többre van szüksége üzleti és marketing ismereteknél. Mélyebbre kell ásnia a saját személyiségében ahhoz, hogy aztán értéket teremtsen, inspiráljon másokat és sikereket érjen el. Viszont ép szellem-lélek-test-elme nélkül ez nem igazán megvalósítható. Ezért kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy kidolgozzak egy olyan kreatív módszert, amellyel saját tapasztalásaimból és tudásomból merítve segíthetek és fényt vihetek mások életébe fókuszban egy fenntartható márka felépítésével. Ez a kihívás csak az első, de fontos lépés a vadonatúj Életmód Programban, amire több tematikus online kurzus is épül a közeljövőben. Ezzel a programmal megalapozhatod a szemlélet- és életmódváltásodat, ami boldog és kiegyensúlyozott életet biztosít számodra. 

Az önazonosság azt jelenti, hogy a belső világod hűen tükrözi azt, amit kifelé mutatsz a világnak magadból! – Kollár Franciska, Lifestyle Brand Therapist

Erről a folyamatról szól a 21 Napos Francy Online Életmód Kihívás, ami felkészít lelkileg, hogy aktivizáld magad és elköteleződj a saját márkád és egy tudatosabb, lassabb életvitel kialakításához. Ezt az önismereti munkát tudod folytatni a 1:1 Brand Coaching alkalmával.

Ez az online program segít, hogy a személyes értékeiden alapuló, önazonos életmódmárkát építhess, ami reflektál az életmódodra, a személyiségedre, az egyéni látásmódodra és a filozófiádra. Ez az első online önismereti kurzusom, amit most az elsők között tapasztalhatsz meg. 

Tarts Velem és ismerd meg az elsők között a Francy Online Életmód Program első állomását, a 21 Napos Tudatos Életmód Online Kihívást! Építsünk együtt stabil jövőképet!

A kihívás ideje: 

Az első széria 2021. március 15. és augusztus 30. (meghosszabbítva!) között érhető el.

Vagyis ebben az időintervallumban bármikor belevághatsz a kihívásba, utána lezárom a jelentkezést, így a következő szériáig nem férsz hozzá ehhez a tudásanyaghoz. 

Miért 21 napos a kihívás?

Mert ennyi idő szükséges ahhoz, hogy maradandó változást érj el, ami beépül a mindennapjaidba és szokássá válik. Ha soknak tűnik, akkor elvégezheted a leckéket a saját ritmusodban is, hiszen mindegyiket meg fogod kapni sorban, nem veszik el a tudás. 

Mi is ez pontosan?

Gyakorlatias módszer lépésről lépésre, amely megmutatja hogyan kösd össze a márkaépítést az önfejlesztéssel és hogyan találj rá önmagadra ezáltal a saját életmódmárkádban, ami később sikerre viszi az üzletedet. A napi instrukciókat videók, gyakorlati feladatok formájában adom át. 

Kinek szól a program?

Olyan ambiciózus nőknek, modern gondolkodású vállalkozóknak, életmódmárka építőknek, akik már egy ideje építik a saját birodalmukat, elkezdték megvalósítani az álmaikat, de most úgy érzik, hogy megrekedtek, új lendületre lenne szükségük, vagy egyszerűen csak feltöltődésre vágynak, amit maguktól nem tudnak elérni. Biztosan lesz olyan módszer, eszköz, információ a programban, amit már ismertél korábbról, de így együtt talán soha nem láttad az összefüggéseket az egyes témák között.

Mi a célja?

A végcél a vállalkozásod és a gondolkodásod megújulása és az “új éned” elérése. Fényt hozok az életedbe, megmutatok egy jobb, fenntartható életet. Segítek hogyan >>

 • Tudd meg, hogy ki vagy és mit szeretnél
 • Találd meg a középpontodat a mindennapokban
 • Bízz önmagadban
 • Hallgass a szívedre
 • Tárd ki a szívedet
 • Kövesd a tested bölcsességét
 • Érezz rá, hogy mire van szükséged, miben kell fejlődnöd
 • Szerezz motivációt a terveid megvalósításához
 • Alakítsd ki a saját ritmusod, amiben jól érzed magad és hatékony tudsz lenni
 • Gyakorold az önreflexiót
 • Kapjál lendületet a változás elindításához
 • Láss rá a lehetőségeidre

Mindenre benned van a megoldás, csak tudnod kell, hol keresd. 

Mit kapsz, ha jelentkezel a kihívásra?

 • Rávilágítok, hogy milyen területekkel kellene foglalkoznod felelős életmódmárka tulajdonosként.
 • Keretrendszert kapsz, hogyan építsd be a módszert lépésről lépésre az életedbe.
 • Támogatást kapsz az utadon, mely során abba az irányba terelgetlek, ami számodra most a legjobb.
 • Felemelheted az energiaszintedet és megtudhatod, hogyan tartsd fenn folyamatosan.
 • Segítséget kapsz, ha változást szeretnél az életedben / vállalkozásodban.
 • Felkészülhetsz egy komolyabb szintemelkedésre.
 • Megtapasztalhatod a kiegyensúlyozott létállapotot.
 • Önreflexiót kaphatsz a jelenlegi önmagadról.
 • Megalkothatod a víziódat, amihez kapaszkodókat is adok.
 • Lecsillapodhatsz (Segítek, hogyan láss rá önmagadra távolabbról!)
 • Megtanulhatod, hogy mikor hova helyezd az energiákat, hogy ne fulladj ki állandóan.
 • Elkezdheted kialakítani a saját szokásaidat, rutinodat, amelyek egyensúlyban tartanak.
 • Növelheted az önbizalmadat.
 • Letisztázhatod a fejedben a gondolatokat.

Mit tartalmaz a kihívás?

Beiratkozást követően elérhető lesz számodra egy letölthető online munkafüzet, amiben 21 napon keresztül dolgozhatsz majd. Minden reggel kapsz egy levelet, amiben a következőket találod:

 • 2-3 perces videó, amiben ismertetem a napi témát, feladatot és fókuszt
 • vázlatos tudásanyag a témához kapcsolódóan
 • napi coaching gyakorlat (amit a nap bármely időszakában elvégezhetsz)
 • motivációs idézet
 • ajánló (könyv, szakember, vállalkozás, weboldal, stb.)

A levél feldolgozása kb. 15 percet vesz igénybe. A feladat nem több, mint 50 perc naponta.

Kattints ide és nézd meg a bemutatkozó videómat >>

Milyen témákat érint a kihívás?

A 21 napos kihívást három fő blokkra osztottam fel az alábbi területek, témák szerint:

I. BLOKK: SZELLEM & LÉLEK | Nyisd ki a szíved!

Nap 1. – Ki vagyok én?
Nap 2. – Mi a vízióm?
Nap 3. – Mik a legfőbb alapértékeim?
Nap 4. – Mi a misszióm?
Nap 5. – Milyen személyiség vagyok?
Nap 6. – Mi az én történetem?
Nap 7. – Mire vagyok éber

II. BLOKK: ELME | Légy éber!

Nap 8. – Hogyan látom magamat?
Nap 9. – Mindennapi szokásaim, rituáléim
Nap 10. – Miért vagyok hálás az életben?
Nap 11. – Mi van rám romboló hatással?
Nap 12. – Hol tartok most az életemben?
Nap 13. – Hova szeretnék eljutni?
Nap 14. – Hogyan csillapítsam le az elmémet?

III. BLOKK: TEST
| Gyógyítsd önmagad!

Nap 15. – Feltöltődés a természetből
Nap 16. – Akaraterő és komfortzóna elhagyása
Nap 17. – Testtudatosság fejlesztése
Nap 18. – Blokkok kioldása
Nap 19. – Öngondoskodás
Nap 20. – Harmonikus környezet megteremtése
Nap 21. – Összegzés + Ajándék

Figyelem!
Aki dolgozott már velem, annak ismerős lehet néhány téma a tematikából, de ebben a kihívásban egészen más megvilágításba kerülnek ezek a területek, amelyek a márkaépítés szakmai aspektusai helyett leginkább az önfejlesztésben segítenek!

Ha szeretnél tovább jönni és dolgozni magadon és az életmódmárkádon, akkor jelentkezz be egy 30 perces díjmentes online beszélgetésre, hogy beszámolhass az új élményeidről. Erre a lehetőségre a kihívás elvégzését követően tudsz majd jelentkezni privát üzenetben a hello@kollarfranciska.hu email címen. Várom, hogy megismerjelek!

FONTOS! >>

Megrendeléskor kérlek figyelj oda nagyon az alábbiakra:

 1. az adataid megadásakor mindenképpen pipáld be azt a lehetőséget, hogy “Szeretnék értesülni az újdonságokról, feliratkozom a hírlevélre”, mert a kihívás automatizált leveleit csak így tudod megkapni (a rendszer minden GDPR szabálynak megfelel, s ígérem, hogy semmi számodra haszontalan információval nem foglak terhelni a jövőben sem, de leiratkozni is módodban áll)
 2. ne felejtsd el letölteni a munkafüzetet a visszaigazoló emailből, amiben ki tudod dolgozni a napi gyakorlatokat! Fizetés után figyeld a fiókodat, mert kapod az első, köszöntő levelemet és a további instrukciókat. A kihívás első levelét pedig másnap reggel küldöm és onnantól minden reggel 6:30-kor landol nálad az újabb napi téma
 3. ha nem érkezik meg a levél, nézd meg a Spam vagy a Promóciók menüpontot is, illetve amint megkaptad húzd be a levelet az Elsődleges levelek mappába, hogy biztosan eljussanak hozzád a leveleim.

Remélem, hogy sikerült felkeltenem az érdeklődésedet!

Vágj bele, ne hezitálj! Találkozunk az első napon!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„21 Napos Tudatos Életmód Kihívás Nr.1” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .