fbpx

1:1 Brand Coaching bérlet (4 alkalom) ONLINE

160000 Ft (AAM)

Ez egy igazán kreatív együttműködés és márkaépítési program, amely során magasabb szintre emelheted és frissítheted a mai követelmények, trendek szerint az életmódmárkádat. Ebben a 4 alkalmas csomagban leginkább vizuális kommunikációval, online jelenléttel és márkastratégiával foglalkozunk, s egy olyan márka felépítésével, amelyben örömödet leled. Te hozod az ötletedet: termékedet, szolgáltatásodat és a kérdéseidet, én pedig mutatom az utat, hogyan válts perspektívát egyéni módszereimmel, kreatív eszközökkel és több, mint 10 év szakmai tapasztalattal.

Leírás

Ez a program leginkább olyan kreatív vállalkozóknak nyújthat támogatást, akik szeretnék magasabb szintre emelni eddigi működésüket. Akik szeretnének profibb, fenntarthatóbb, tudatosabb tevékenységet folytatni és ami egy olyan tudatos szemléletét közvetít, ami segít egy jobb élet kialakításában.

Brand coaching témák:

  1. Tudatos márkastratégia
  2. Zöld kampányok
  3. Fenntartható design és kommunikáció
  4. Változásmenedzsment
  5. Re-branding folyamat
  6. Fotózás és styling – termékbemutatás újszerűen

Mitől más ez a program?

A saját módszerem, amivel dolgozunk éppen attól egyedi, hogy nincsenek benne klisék és sablonos megoldások. Először megismerem az embert, aki megtisztel a bizalmával és annak egyéniségét, célkitűzéseit, eddigi működését, majd rá szabom az Brand Coaching program kereteit és ütemezését az eddigi tapasztalataimra, megszerzett tudásomra építve. Mindig azzal a területtel dolgozunk, aminek éppen ideje van, ahol megrekedés van, de mégis szem előtt tartjuk az eredeti célkitűzést, amiben az elején megállapodtunk. S ha kell, menet közben irányt váltunk.

✴ ✴ ✴

Mit kapsz, ha jelentkezel erre a programra? 

  • 4 alkalom = 4 x 60 perces online brand coaching session [Google Meet-en!]
  • AJÁNDÉK márka átvilágítás (online felületek vizsgálata)
  • Kérdezési lehetőség
  • Értő figyelem és szakmai támogatás teljes titoktartásban

Ha kérdésed lenne, mielőtt jelentkezel, akkor írj üzenetet a hello@kollarfranciska.hu email címre, szívesen válaszolok, vagy kattints ide és kérj egy 30 perces ingyenes ismerkedő beszélgetést!

Ha érzed a hívást, akkor vágjunk bele! Foglald le a helyedet most!

1f5d3.svg A programcsomag megvásárlását követően foglald le a saját időpontjaidat! >>

Megrendelést követően ne felejtsd el letölteni a munkafüzetet az életmód elemzéshez, amit a visszaigazoló emailben fogsz megkapni! Ha visszaküldöd nekem a kérdőívet kitöltve, akkor küldök neked egy rövid elemzést a jelenlegi állapotodról, amit az első találkozón meg is beszélünk.