fbpx

Életviteli Célkitűző Beszélgetés ONLINE

25000 Ft (AAM)

Ez az alkalom jó lehetőség számodra, hogy feltárd a benned rejtőző lehetőségeket és jobban megismerd és legyőzd a félelmeidet. Vagy éppen megtanulj velük együtt létezni és fejlődni. A 60 perces online találkozó alatt átbeszéljük azokat a kérdéseket, amelyeket talán még önmagadnak sem mertél feltenni eddig és közösen meghatározzuk az előtted álló mérföldköveket, állomásokat, irányvonalakat, konkrét feladatokat, amelyekkel jelentős változást érhetsz el.

Cikkszám: THEJOYJUNKIE202214 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Ha úgy érzed, hogy kissé összezavarodtak a dolgok körülötted és szeretnéd tudatosan más irányba terelni az életedet akkor gyere el egy Online Célkitűző Beszélgetésre, ahol összegezheted a segítségemmel, hogy miben kellene változtatnod, hogy a vágyott célt elérd. Ha úgy érzed, teljes irányváltásra lenne szükséged, akkor azt is körbejárjuk, de ha csak finomhangolást szeretnél és kitűzni az új célokat, arra is tökéletes ez az alkalom. Egyedi módszeremmel felmérem, hogy jelenleg „milyen állapotban vagy” és a közösen megfogalmazott célok megvalósításához és az elinduláshoz támpontokat adok. 

Ez jó lehetőség arra, hogy mérlegelj, hogy a korábban kitűzött célok, – ha voltak, – közül mit tudtál megvalósítani, mit kellene elhagynod és mit lehetne továbbvinni, amiből tudsz építkezni, táplálkozni a jövőben. A közös gondolkodás során rávilágíthatok olyan sarokpontokra, amit Te magadból nehezen vennél észre. Ha szeretnél egy saját mentort, akivel megoszthatod a legbelsőbb félelmeidet, akkor tedd meg az első lépést és jelentkezz be erre az alkalomra.

  • A beszélgetés hossza: 60 perc
  • Találkozó helyszíne: Google Meet [online]
  • Ez jó alkalom, hogy megismerkedjünk, bemutathasd a terveidet és ötletelhessünk együtt a megvalósításukon.
  • Sokat segíthet, ha előtte kitöltöd az Ajándék Életmód Elemzést (A termék megvásárlását követően letölthető!), amiben összegezheted a gondolataidat. Ha a kitöltött munkafüzetet visszaküldöd a válaszaiddal, akkor elkészítem neked a személyes életmód elemzésedet, ami jó kiindulási alap lehet a Célkitűző Beszélgetésen. (A munkafüzetet megtalálod a visszaigazoló emailben vásárlást követően!)
  • A találkozó után tiéd a döntés, hogy még tovább jössz-e. Ha igen, garantálom, hogy nagyon izgalmas időszak előtt állsz. Ezt is megbeszéljük közösen, hogy milyen további fejlődési lehetőségek lennének számodra a legideálisabbak. De ha csak az irányvonalak meghatározására van szükséged, az is teljesen rendben van. Ezen az alkalmon mindent el fogok mondani.
  • A beszélgetésre készülj konkrétumokkal! Minél jobban megértem, hogy miben vagy most és mit szeretnél elérni, annál jobban tudok segíteni, hogy megtaláld a saját utadat. A találkozó után elküldöm a hangfelvételt a beszélgetés után.
  • A beszélgetés teljes titoktartással jár, vagyis biztonságos körülmények között oszthatod meg a gondolataidat.
  • Mi történik itt pontosan? Felmérem a terepet, hogy mire van szükséged, majd irányvonalakat és alternatívákat javasolok.

🗓 Megrendelést követően foglald le a saját időpontodat! >>

Megjegyzés:
A Célkitűző Beszélgetést az Online Piactéren tudod megrendelni, majd lefoglalni a saját időpontodat. A szolgáltatás díja előre fizetendő. Ha van kedved, a találkozó előtt írj nekem egy rövid bemutatkozást és hogy miben tudlak támogatni a hello@kollarfranciska.hu email címre! Ha kérdésed lenne, nyugodtan írd meg, szívesen válaszolok, mielőtt nekilátunk a munkának! Jó ha tudod: ez a lehetőség csupán egy egyszeri alkalom, nem tartalmaz utánkövetést, viszont a hangfelvételt megkapod utána, hogy vissza tudd hallgatni, miről beszéltünk