fbpx

Inspiráció Természetesen

6990 Ft (AAM)

A könyv szórakoztat, gyönyörködtet, inspirál, de ami a legfőbb: alkotásra serkent, és arra bátorít, hogy minél több élményt szerezzünk. A szerzők a saját példáikon keresztül, rengeteg személyes történetet elmesélve, gyerekkoruk festői balatoni helyszíneitől a főváros környéki erdőkig mesés hazai tájakat bejárva segítenek egy kényelmesebb, önazonosabb életet berendezni

Leírás

A könyv vizuális koncepciója nagyon is modern, mégis a természetességhez, a hagyományok megőrzéséhez és egyfajta gyermeki látásmódhoz nyúl vissza. Bori és Franciska kilenc fejezeten keresztül kalauzolják az olvasót négy évszakon és azok egyedi szín- és motívumvilágán át. A kiindulási pont minden esetben egy természetből merített matéria, amely többféleképpen is megihleti a szerzőket – az olvasót pedig abba az irányba tereli, hogy továbbgondolja a látottakat a saját ízlése, elgondolása szerint.

A fejezetek életszerű, mindenkit érintő témákra épülnek. Az ötletgazdák munkájuk során folyamatosan tapasztalják, hogy az emberek többsége alig-alig éli meg a kreativitását, a valódi alkotóerejét – pedig motiváló történetekre és iránymutatásra szinte mindenkinek szüksége van. Egyre többen érdeklődnek az egészséges életmód, az önismereti technikák elsajátítása iránt, ahogy a stresszoldás vagy a tudatos életvezetési módszerek is népszerűek, mégis kevesek tudják, mi a számukra ideális út egy fenntartható életmód kialakításához.

Inspiráló, tiszta képeket, nyugodt tereket, lélegzetelállító hazai tájakat talál majd a könyvben az olvasó, a természet gyönyörű részleteit kint és bent, az következő fejezetekben tárgyalva: Stílus, Gyerek, Otthon, Étkezés, Nő, Szokások, Munka, Életmód és Család. Az életmódkalauzt azoknak ajánlják a szerzők, akik szeretnének új lendületet venni, megtalálni a saját stílusukat, és végre valóban használni a fantáziájukat, a tehetségüket – és a szépség egészen új értelmet fog nyerni az életükben.

Kiadó: BOOOK Kiadó, www.boook.hu

Szerzők: Kollár Borbála, www.borarti.hu, Kollár Franciska, www.kollarfranciska.hu

Művészeti vezető: Földi Hajnal

Borító-, könyvterv, illusztrációk: Sólymos Ágnes Eszter, www.be.net/agnessolymos

Illusztrációk: Kollár Borbála

Fotó: Batár Zsolt, www.zsoltbatar.com

Food- és enteriőrstyling: Kollár Borbála, Kollár Franciska

Olvasószerkesztő: Fiáth Marianna

További információk

Tömeg1 kg
Méretek25 × 21 × 2,5 cm