fbpx

Tudatos Márkaépítés Online Mesterkurzus

140000 Ft (AAM)

Igazi lélekmelegítő program, amivel szélesítheted a látókörödet, bővítheted az ismereteidet egyénileg otthonról kényelmesen és kialakíthatsz egy olyan életvitelt, amely egyensúlyban van a vállalkozásoddal is. Ez a lehetőség igazán neked való, ha támogatást keresel egy újfajta élet kialakításához, és szeretnéd úgy létrehozni vagy éppen bővíteni a vállalkozásodat, hogy hűnek érezd önmagadhoz és az új életviteledhez.

Leírás

A Tudatos Márkaépítés Online Mesterkurzus abban segít, hogy egyensúlyba hozd önmagadat és a vállalkozásodat. Kristálytisztán lásd az előtted álló lépéseket, feladatokat és kialakítsd a saját ritmusodat. Ezen a komplex online kurzuson a márkaépítés és vállalkozásfejlesztés szakmai kérdései mellett a lélek dolgaival is foglalkozunk egyénileg, s egy olyan élet felépítésével, amelyben könnyedén megteremtheted a harmóniát az életedben. Speciálisan női vállalkozóknak ajánlom ezt a lehetőséget, ami szorosan összekapcsolódik a márciusban debütált Online Életmód Programmal. Az együtt töltött idő során meg fog változni a gondolkodásod, az élethez való hozzáállásod, látásmódod: nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és sokkal tudatosabb leszel, ami kihat majd a környezetedre, így a privát életedre is.

“Alakítsd át az életedet a saját ritmusod szerint!”

Én már közel nyolc éve foglalkozom önfejlesztéssel, így jómagam is megtapasztaltam azt, amit most átadok Neked ebben az egyéni online programban, ami egy egyedileg kidolgozott módszertan alapján épül fel és az eddigi tapasztalataimra és megszerzett tudásomra épül. A saját utamból és az ott szerzett ismereteimből merítve hétről hétre rávilágítok olyan lehetőségekre, amelyekkel más szemszögből nézhetsz majd a saját életedre és a vállalkozásodra. A heti brand coaching session-ökre (= egyéni alkalom) nem kell semmit készülnöd, csak jelen kell lenned és figyelned. A transzformációhoz csupán otthoni gyakorlatokat fogok javasolni, amelyeket kedved szerint beépíthetsz a mindennapjaidba, hogy elindítsd a változást. De mégsincs semmilyen kényszer rajtad, így nyáron is elvégezhető a kurzus, ami frissít, üdít és lendületet ad.

Íme a Te új egyéni fejlődési lehetőséged, ami közelebb visz az új énedhez! ﹥﹥

 • Az online kurzus 7 héten át tart, mely során hetente 60 perces egyéni online brand coaching session-ök alkalmával dolgozunk együtt a 7 energiaközpont [csakrák] szerint.
 • Ezek az alkalmak egy olyan közös teret biztosítanak, ahol egy támogató és szakmai közegben biztonságosan megoszthatod a véleményedet, tapasztalataidat, akár félelmeidet, elakadásaidat. Készülni nem kell, inkább csak figyelni és jelen lenni!
 • Ha érdekel a program tematikája, akkor kattints ide és nézd meg, hogyan dolgozunk majd hétről hétre! >>
 • Ez a kihívás Neked való, …
  • Ha egy olyan nő vagy, aki hallgat a belső hangjára, s már megszületett benned egy kreatív ötlet, amit szeretnél rendhagyó módon kibontatkoztatni. / Vagy egy meglévő projektet/vállalkozást felvirágoztatni!
  • Ha felismerted, hogy egy stílusos életmódmárka működtetéséhez nem elég a szakmai tudás, hanem az egész életviteledet át kell alakítanod testi-lelki-szellemi szinten is és meg kell ismerned valódi önmagad.
  • Ha érzed, hogy valamiben változtatnod kellene, de azt sem tudod, hogy hol kezd és mire figyelj oda.
  • Ha gyakran felteszed magadnak a kérdést, hogy tényleg azt csinálod-e nap mint nap, ami örömet okoz, s olyan környezetben éled-e az életed, ami motivál és előbbre visz.
  • Ha szeretnéd tudni, ki is vagy valójában, mire vagy képes és hogyan tudod mindezt kihozni magadból.
  • Ha inspirációra és támogatásra van szükséged abban, hogy önmagadra találj és fel merd vállalni ezt mások előtt.
  • Ha szeretnéd magtanulni, hogyan tarthatod fent az energiaszintedet a mindennapokban és akkor is, amikor nagyobb a nyomás.
 • Nekem az a küldetésem, hogy egyre több vállalkozónő felébredjen és beleálljon végre az életfeladatába. Hiszem, hogy akkor élhetünk teljes és sikeres életet, ha azt csináljuk, amiben jók vagyunk és ami boldoggá tesz minket. Én abban segíthetek, hogy az önmagadhoz vezető út zökkenőmentesebb legyen.

Ha készen állsz egy új, valódibb élet kialakítására, akkor vágjunk bele együtt a folyamatba! Csupán heti 1 órát kell magadra szánnod, utána már Rád bízom, hogy mennyit dolgozol önmagadon.

Kattints ide és nézd meg a kurzus tematikáját és a témát bemutató videómat! ﹥﹥

Mit kapsz, ha jelentkezel a kurzusra? 

 • 7 alkalom = 7 x 60 perces online brand coaching session [GoogleMeet-ben!]
 • Online munkafüzet
 • Francy Business – tudatos életmódmárka építők • Facebook Zárt Csoport tagság

Ha szeretnél igazán tudatos, modern vállalkozóvá válni, akkor tarts velem!

Ha kérdésed lenne, mielőtt jelentkezel, akkor írj üzenetet a hello@kollarfranciska.hu email címre, szívesen válaszolok!

Megrendelést követően ne felejtsd el letölteni a munkafüzetet a kurzushoz, amit a visszaigazoló emailben fogsz megkapni!

🗓 Kifizetést követően foglald le a saját időpontjaidat! >>

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tudatos Márkaépítés Online Mesterkurzus” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .