fbpx

1:1 Wildlife Coaching Session SZEMÉLYES

85000 Ft (AAM)

Ez a hosszabb egy alkalmas coaching session más, mint a hagyományos ülések. Ez alkalommal meghívlak a Balaton mellé, a természet közelségébe, hogy a kertemben és egy környékbeli séta alatt feltöltődj, új energiákat kapj, ráláss a távolból jelenlegi életedre, aktuális problémáidba. Új nézőpontokat kapsz, így meg fog változni a gondolkodásod, ugyanakkor elhagyod a komfortzónádat és így újult erővel mész vissza a saját életedbe, s tudni fogod mi lendít majd előbbre. Ez az alkalom évszakonként ismételhető.

Leírás

Wildlife Coaching – azaz egy nap a természetben a ‘The Joy Junkie’-val!

Mit jelent ez pontosan? Kinek ajánlom? Miért jött létre? Csak figyelj, mindent részletesen leírok itt!

Mi az a ‘Wildlife Coaching’?
A wildlife (= azaz természeti coaching) egy újfajta módja annak, hogy a természettel mélyen összefüggő coaching alkalmával:

 1. Feltárjuk ki vagy és merre tartasz
 2. Újra kapcsolódsz a természettel, így önmagaddal őszintén (legbelsőbb Én-eddel, igazi vágyaiddal)
 3. Távolabbról ráláthatsz az életedre és az aktuális problémáid gyökerére
 4. Kiszakadhatsz a városi forgatagból, fellélegezhetsz a friss vízparti levegőn

Számos tudományos kutatás bizonyítja, hogy manapság a természettel való kapcsolat és a Mindfulness tapasztalatok hogyan segítik az embereket a középpontjuk és az összhang megtalálásában, eligazodni az igények, értékek, célok és cselekvések között, erősítve a döntési készségeiket, önbecsülésüket és az önhatékonyság-érzetüket. Az eredmény az, hogy az emberek fokozatosan egyre jobban érzik magukat, felfedezik és megélik saját értéküket és egyediségüket. A Nature Coachingban ezeket az ökopszichológiai és idegtudományi kutatásokból kölcsönzött ismereteket olyan javaslatokká alakítják át, amelyek tapasztalatokat és gyakorlatokat nyújtanak a természet megfigyeléséhez és meghallgatásához – a körülöttünk lévő és a bennünk lévő természethez. A Nature Coach azáltal, hogy elősegíti a kliens „külső” tájjal való újrakapcsolódását, segít abban, hogy újra kapcsolatba kerüljön saját „belső tájával”, egy kölcsönös tükröződésben, amelyet az ember az önismeret idők hajnala óta művel és eligazodni a világ dolgai között. – The Nature Coaching Academy

Ez a coaching más, mint a hagyományos irodai ülések. Ez az alkalom többfajta részterületből, módszerből merít, amelyek nálam beváltak és bizonyíthatóan jól működnek. Korábban nagyon is szabálykövető ember voltam, de már megtanultam, hogy nem mindig attól működik a világ és vele együtt mi is, ha szigorúan követjük az ismert megoldásokat. Nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan élethelyzet, vagy szituáció, ezért nem is lehet sablonokból megoldást találni a problémájukra, elakadásukra sem. Így saját felismeréseim alapján a coaching területén is rendhagyó módszereket választottam és ötvözök saját gyakorlatomban, ami valódi változást hozhat mások életébe. Nem csak beszélgetünk egy jót, hanem haladunk, elmozdulunk, de előtte feltárjuk a valódi helyzetet és hogy te hol állsz a folyamatban, milyen tempóban tudnál változást elérni.

Mert bizony vannak dolgok, amiket nem tudsz és nem is kell siettetni.

Én is végigmentem egy hosszabb átalakuláson, életmódváltáson, költözésen, új otthonteremtésen, így zsigerileg érzem, ha valakinél szintén komolyabb, akár drasztikusabb változtatás tud csak megnyugvást hozni. De ha ezt az ember nem előre megalapozottan és biztonságos, támogató közegben végzi, akkor könnyen kicsúszhat a talaj ahelyett, hogy stabilizálódnának a dolgok, vagyis nem a várt eredményt kapjuk. Ha kíváncsi vagy az én utamra, akkor kattints ide és olvasd el a bemutatkozómat!

Valójában ez nem egy egyszerű séta. Nyugodt körülmények között gyakorlatokat végzünk, vagy ha kell csak kicsit elcsendesedünk és megyünk egymás mellett, kiülünk a vízpartra és csak merengünk. Ez annyit tesz, hogy megmerítkezünk a természet atmoszférájában, másként mondva az érzékszerveinken keresztül magunkba engedjük a tájat. Nincs szó testgyakorlásról, kocogásról vagy túrázásról. Csupán kint vagyunk a természetben, amelyet minden érzékszervünkön keresztül igyekszünk befogadni. Zárt térben jellemzően csak két érzékszervünket, a szemünket és a fülünket használjuk, odakinn azonban megszagolhatjuk a virágokat, megízlelhetjük a friss levegőt, nézhetjük a fák változó színeit, hallgathatjuk a madarak énekét és a bőrünkön érezhetjük a szellőt. Amint megnyitjuk az érzékszerveinket, máris újra kapcsolatba kerülhetünk a természettel. – Dr. Csing Li, Sinrin-Joku A fák gyógyító ereje

Imádok emberekkel dolgozni. Mielőtt találkozom a hozzám fordulókkal, mindig izgatottan várom, hogy milyen történetet ismerhetek meg, hogyan találunk rá megoldást, aznap meddig tudunk eljutni a folyamatban stb. Vagyis az tesz boldoggá, hogy látom, hogy tudok segíteni mások elakadásain minden feszület, erőlködés vagy túlzás nélkül. Én nem megmentelek saját magadtól, hanem továbblendítelek egy helyzeten, rávilágítok egy más, számodra ismeretlen perspektívára, s melletted állok, míg elindulsz és végigmész a folyamaton. Nem szoktam egy sablonos menetrendet felállítani, mert mindenki más és másfajta támogatásra van szüksége adott pillanatban. Ezért néhány alapinformáció birtokában találkozunk és amikor jönnek az energiák, akkor spontán döntöm el, hogy neked éppen akkor mi lenne a legjobb, legyen szó:

 • egy környékbeli sétáról,
 • egy kör biciklizésről a Balaton-parton,
 • kávézásról,
 • vagy egy szemtől szembeni beszélgetésre a kertben.

A lényeg, hogy haladjunk, áramoljunk, flow-ban legyünk, és hogy rá tudjunk hangolódni a valódi gyökérproblémára. Azért kell 3 óra, mert az első órában ismerkedünk és a felszínt kapargatjuk csak, ezután jön majd egy új élmény és a megnyílás. Ezután lehet csak mélyebb rétegekbe merülni, amiből aztán szintet lehet majd lépni az életedben. Neked nem kell semmivel sem foglalkoznod, én szervezem meg ezt a napot, elviszlek a kedvenc környékbeli helyemre, táplállak energiadús, és egészséges étellel, itallal, meghallgatlak és ha úgy alakul még meditálunk is egyet a szabad ég alatt. De megígérem, nem engedlek el kapaszkodók nélkül.

Az új terep csodákra képes.

Mióta elköltöztem a Balatonhoz (ahol a gyökereim vannak), ráérzek ösztönösen, mi való nekem, milyen az autentikus énem, erőt kapok nap mint nap, illetve új perspektívát és ezt szeretném átadni, megosztani másokkal is. Nem tartom meg magamnak ezt az értéket, mert úgy gondolom, hogy ezzel szolgálatára lehetek azoknak, akik még előttem vannak az úton.

Mi fog történni, ha eljössz?

 • Ránézünk a távolból (szó szerint távol a saját életedtől) a jelenlegi helyzetedre
 • Új nézőpontot mutatok, más perspektívából kezdjük nézni a dolgaidat
 • Egy madárrá változol, aki iderepül munícióért, feltöltődik energiával és úgy repül vissza hazájába
 • Csökkenni fog a stressz az életedben
 • Enyhül a „depressziód”
 • Javul a koncentrációs képességed
 • Növekszik az energiaszinted

Ez lesz a gyógyulásod Paradicsoma!

Feltöltődsz, hisz „mindenki tudja, hogy jó kint lenni a természetben. Évezredek óta ismerjük ezt az érzést. Az erdő hangjai, a fák illata, a leveleken átszűrődő napfény játéka, a friss és tiszta levegő – mindezek a komfortosság érzetét adják. Csillapítják lelkünkben a feszültséget és aggodalmat, segítenek ellazulni és tisztábban gondolkodni. A természet közelsége visszaadja jókedvünket, energiánkat és életerőnket, felfrissít és megfiatalít.” – Dr. Csing Li, Sinrin-Joku A fák gyógyító ereje. Miután lement rólad a feszültség és biztonságban érzed magad, elkezdjük feltárni a témádat, amivel érkeztél hozzám. Könnyen lehet, hogy a nap végére kiderül, egészen más területen lesz dolgod. De legalább elindul benned valami, amivel már tudsz haladni. A találkozónk legfőbb célja, hogy elmozdítsuk a megrekedésedet. Majd ha szükségesnek érzed később, minden évszakban eljöhetsz hozzám megismételni ezt a találkozót és újra megélni ezt az élményt. Ami persze sosem lesz ugyanolyan. Mert ahogyan a természet is más arcát mutatja majd, úgy te is változni fogsz az eltelt idő során.

A térbeli távolság gondolkodási távolságot, egyfajta szabadságot biztosít számodra. Ez az eltávolodás hátrébb vonja a dolgokat, így a puszta részletek helyett lehetővé teszi a rálátást a nagy egészre. Ha innen, erről a csodás helyről visszatekintesz az életedre, s arra hogyan látod a dolgokat, rá fogsz jönni, hogy van kiút a helyzetedből és meg is fogjuk találni az oda vezető utat, amiben a segítségedre leszek.

Gyere el, rendezd a gondolataidat, a természet lenyugtatja testedet, lelkedet és az elmédet is. Sokkal fókuszáltabb, koncentráltabb és felszabadultabb leszel, mintha egy irodában ülnénk, így felém is jobban meg fogsz tudni nyílni.

Ezzel a módszerrel szeretnék segíteni, hogy visszatérj önmagadhoz és intuitív legyél arra, mi működik neked.

Mit kapsz, ha jelentkezel erre a programra? 

 • 3 órás lifestyle coaching session személyesen a Balatonnál (+ ebéd szünet)
 • könnyű ebéd a kertem és helyi termelők finomságaiból
 • hűsítő a saját fűszer -és gyógynövénykertem kincseiből
 • használt módszerek: Nature Coaching, Lifestyle Coaching, Mindfulness, Sinrin-Yoku (=Erdőfürdőzés)
 • AJÁNDÉK: Inspiráció Természetesen – Találj rá a kreativitásodra! életmódkalauz

✴ ✴ ✴

Ha készen állsz egy új, izgalmas utazásra, akkor vágjunk bele most. De mielőtt találkozunk személyesen, foglalj időpontot egy díjmentes online ismerkedő beszélgetéshez, mely során válaszolok a felmerülő kérdéseidre és eloszlatom kételyeidet.